USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Лікування волинянина, який втратив руку на виробництві, візьме на себе підприємство

10 Травня 2018 12:21
Усі витрати, пов’язані з лікуванням чоловіка, який втратив на виробництві руку, візьме на себе підприємство, де він працевлаштований.

Нагадаємо, 8 травня на деревообробному підприємстві «Євровуд Україна», що на вулиці Рівненській, 76а, близько 15.30 працівнику Петру Калачову відірвало руку. Чоловіку провели операцію та ампутували кінцівку.

Як розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини головний інженер підприємства Володимир Іщинин, трагедія сталася під час робіт із запуску сушильної камери. У той момент на виробництві були присутні майстри, які проводили налагоджувальні роботи. Потерпілий, своєю чергою, запустив конвеєр у той час, поки ще перевіряли датчики.

За словами головного інженера, трагедія сталася за секунду, однак він схильний вважати, що це нещасний випадок, а не недбалість зі сторони працівника.

«Він дуже толковий чоловік, дуже відповідальний, у нас працює електронником із 2016 року. Може це механічно, може збіг обставин, може його хтось гукнув… Він проводив управління конвеєром», – сказав Володимир Іщинин. І додав, що відразу після того, як йому повідомили про трагедію, він особисто викликав швидку допомогу.

Головний інженер розповів, що всі працівники підприємства офіційно працевлаштовані та застраховані.

«Ми здзвонилися з родичами. Вчора (9 травня, – ВН) організували здачу крові. 15 наших людей поїхали на станцію переливання крові, наші партнери відгукнулися на оголошення доньки постраждалого. Начальник виробництва організував все так, щоби ми закрили зміну й зробили все можливе, аби допомогти», – поділився Володимир Іщинин.

Так, найближчим часом представники підприємства мають зустрітися з родичами потерпілого в лікарні. Всі витрати, пов’язані з лікуванням чоловіка, візьмуть на себе «Євровуд Україна» та Фонд соціального страхування, куди підприємство сплачує внески.

«Створили комісію по цьому випадку. Ми подали всі дані, всю інформацію, адже це є виробнича ситуація», – наголосив Володимир Іщинин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 10 Травня 2018 14:11
З початку 2018 року на цьому підприємстві отримали тяжкі травми чотири працівника, жодному з яких підприємство не допомогло коштами на лікування. Це не підприємство, а фабрика інвалідів на чолі з директором Корецьким А.А., який мало того, що людям не допомагає так ще й роздає хабарі органам державного контролю щоб тих людей затурканих залишити взагалі без жодних виплат. Треба як в нормальних державах або хоча б у сусідній Білорусії - немає техніки безпеки, закрити і директора і підприємство!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus