USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ліки від спеки: у Луцьку відгуляли «Свято Морозива»*

29 Травня 2018 09:10
Сприятлива сонячна погода, більше 10 тисяч дітей і дорослих, близько 100 задіяних працівників, безліч атракціонів, різноманітних розваг та приємних подарунків, а також, звичайно, десятки тисяч упаковок морозива – від пломбіру, фісташкових ріжків, замороженого соку й до хіта цьогорічного сезону «Black Ice» – так лучани відзначали «Свято Морозива».

Традиційний захід від виробника морозива № 1 в Україні, компанії «Рудь», приурочений до Дня захисту дітей, відбувався на Театральному майдані 28 травня.

Координатор проекту «Свято Морозива» Тетяна Хомяк розповіла, що такі заходи компанія проводить уже тринадцятий рік поспіль і кожного року під час підготовки до дійства враховується попередній досвід, аби чергове свято було ще кращим, адже щораз захід відвідує все більша кількість осіб.

«Ми кожного року експериментуємо, шукаємо якісь нові види розваг, щоби було цікавіше. Цього року ми, наприклад, змінили локацію, а також спростили правила», – сказала Тетяна Хомяк.
Так, аби взяти участь в атракціоні або майстер-класі достатньо придбати морозиво безпосередньо на заході, отримавши заразом квиток на будь-яку розвагу.

«До того ж цього року ми облаштували кілька вільних зон, наприклад спортивну. Аби розважитися там, достатньо мати лише хороший настрій. Окрім того, на всіх атракціонах, включаючи вільні, можна гарантовано виграти подарунок – або за виграш, або за участь. Також є Творчі та Родинні алеї, де маленькі учасники можуть розважитися разом із батьками. А протягом усіх п’яти годин діє в режимі нон-стоп головна сцена, де дітки можуть показати свої таланти», – зазначила Тетяна Хомяк.
Незмінною, натомість, залишається мета, задля якої проводиться Свято, – це налагодження родинного спілкування.

«Свято Морозива» – це соціальний захід, який ми організовуємо не лише для дітей, а й для батьків, адже головна місія наших заходів – сімейне та дружнє спілкування. Сьогодні діти так мало спілкуються між собою, більшість – у ґаджетах, комп’ютерах, своєму світі та іграх… І дуже мало дітей гуляють на вулицях, у нас також мало місць, куди можна піти і гарно відпочити: з музикою, морозивом, веселощами», – зауважила Тетяна Хомяк.
«Ми вважаємо, що це правильний посил – робити родинні заходи, яких сьогодні не дуже багато проводять в Україні», – наголосила координатор проекту.

Водночас такі свята постійно відбуваються і в інших містах України, зокрема й на сході держави. Цього року, до прикладу, заплановано провести «Свято Морозива» в Маріуполі.

«Ми хочемо показати, що ми турбуємося про діток, аби вони, незважаючи на складну ситуацію в регіоні, розуміли, що вони мають право на щасливе дитинство та майбутнє», – акцентувала Тетяна Хомяк.

Детальніше про «Свято Морозива» – на сайті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
я Показати IP 29 Травня 2018 11:30
гарне свято! дякую!
Інна Показати IP 28 Червня 2018 12:39
Дитина набралася на вашому святі вошей.Якщо організовуєте таке дійство,то закупіть хочаб одноразові гребінці.Ато одним всім підряд зачіски робили.ЖАХ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus