USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку - Свято Морозива*

3 Липня 2014 09:36
Справжню країну щастя організували у Луцьку. Захоплююча феєрія розваг та атракціонів, позитивний настрій та веселощі об’єднали лучан і гостей міста. Тут, на території країни щастя, діяли свої закони і навіть «валюта» - найбільший виробник морозива в Україні, компанія «Рудь» організувала Свято Морозива №1.

Головний девіз цьогорічного заходу - «Рудь» дарує щастя».

Свято позитиву та гарного настрою з ароматом дитинства відбулося 28 червня у Луцьку.

Усі охочі мали можливість не лише поласувати морозивом - на дітлахів та дорослих чекало безліч розваг, веселощів, атракціонів і подарунків.

«Ми розуміємо, наскільки важливо сьогодні, у досить непростий і нелегкий для нашої країни час, подарувати хоч трохи позитиву, посмішок, одним словом, подарувати щастя. Ми, як соціально відповідальна компанія, впевнені, що навіть у важкі дні дітей не можна позбавляти дружнього спілкування, родинного затишку, тепла, подарунків і розваг. Тому вже дев’ятий рік поспіль, в рамках своїх соціальних ініціатив, продовжуємо проводити Свята Морозива – по всій Україні, незалежно, захід це чи схід, південь чи північ», - наголосив Президент компанії «Рудь» – ПАТ «Житомирський маслозавод» Петро Рудь.

Окрім того, він подякував присутнім за довіру. Пообіцяв, що компанія надалі триматиме високу планку, тішитиме якісною продукцією та смачними новинками.

Зі слів організаторів, Свято Морозива можна назвати окремою країною. Кажуть, що тут існують свої правила і навіть «валюта». За так звані «рудики» усі охочі могли взяти участь в атракціонах, розвагах, а також отримати корисні сувеніри на згадку.

Розважали дорослих і дітей казкові герої, аніматори та запальні ведучі. Без сумнівів, кожен знайшов собі розвагу до душі.

Довідково:

Житомирський маслозавод був створений у 1981 році. До 1976 на його території знаходився Житомирський м'ясокомбінат. З 1976 по 1981 роки відбулася комплексна реконструкція приміщень. Починаючи з 1981 року, поетапно ввели в дію цехи з виробництва тваринного масла, сухого знежиреного молока, морозива. В 1996 році «Житомирський маслозавод» шляхом приватизації перетворився в ПАТ «Житомирський маслозавод».

З 1 квітня 1998 року ПАТ «Житомирський маслозавод» почав виробляти продукцію під торговою маркою «Рудь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus