USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ліричне завершення та обіцянки: «Один в каное» в Луцьку

6 Серпня 2018 09:24
У родинно-душевній, неймовірно чуттєвій і трохи меланхолійній атмосфері, заданій творчістю музичного колективу «Один в каное», бандерштатівці закінчили цьогорічний фестиваль. Виступ гурту на Тихій сцені дійства уночі 6 серпня став завершальним акордом «Бандерштату 2018».

Солістка «Один в каное» Ірина Швайдак, як і завжди, не була багатослівною, а після закінчення кожної з пісень традиційно дякувала присутнім.

Гурт зробив особливий акцент у виступі на виконанні пісень із майбутнього альбому. «Поки ви не просите «Човна», ми зіграємо пару нових пісень», – зазначила Ірина.
Так, гурт виконав «У мене немає дому», «Будь мені кимось», «Пісню про вовка», а також «Прекрасний оповідач» – «пісню про старого автора, який довго не наважувався щось робити, постарів і уже пізно будь-що починати».

Окрім того, зазвучали улюблені «Демони», «Човен», «Маленький хлопчик» та інші.

Водночас не обійшлося й без проблем із технікою – під час виконання однієї з композицій у зв’язку з перебоєм із світлом повністю зник звук. І поки розгублені музиканти зійшли зі сцени, усі присутні вирішили підтримати виконавців, заспівавши всі разом найвідомішу пісню гурту «Човен», основану на поезії Івана Франка.

«Слухайте, я аж зніяковіла. Дайте мені пару секунд прийти в себе», – попрохала Ірина, коли неполадки вдалося усунути.
Виступ «Один в каное» настільки замедитував публіку, що всі зручно розмістилися, вмостившись просто на землі, аби сповна насолодитися звучанням і осягнути всю глибину ліричних текстів кожної з пісень.

«Останньою ми хочемо зіграти вам пісню, яка називається «Ікони», і ми її присвячуємо шістдесятникам», – зазначила Ірина Швайдак.
Присутні, однак, не відпустили гурт просто так, тож на біс залунала пісня «Пообіцяй мені», яку співали всі разом. Спільне виконання цієї композиції стало символічною обіцянкою повернутися наступного року вже на тринадцятий «Бандерштат».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus