USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Лісівники Волині здобули гран-прі на Всеукраїнському зльоті. ФОТО

26 Вересня 2013 09:34
Команда лісівників Волині виборола найвищу нагороду – гран прі – у всеукраїнських змаганнях екологів-натуралістів. VІІ Всеукраїнський зліт учнівських лісництв. Про це повідомили у прес-службі Волинського ОУЛМГ.
Так, 19 по 22 вересня у Києві на базі Національного еколого-натуралістичного центру відбувся VІІ Всеукраїнський зліт учнівських лісництв. У заході взяли участь делегації з усіх регіонів України.

Команда Волині у складі вихованки Цуманського учнівського лісництва Ківерцівського району Ніни Бацмай, та членів Маневицького учнівського лісництва Михайла Божедая і Юлії Шпанчук виборола найвищу нагороду – гран прі.

У рамках зльоту відбулась презентація виставки досягнень учнівських лісництв нашого краю та захист науково-дослідницьких робіт. Юлія Шпанчук з роботою «Випробні породи сосни звичайної Черевахівського лісництва» посіла друге місце. У презентації виставки досягнень учнівських лісництв юннати Волині показали найкращі результати, здобувши першість.

«Наші діти неймовірно раділи перемозі. Вони її варті, адже готувалися наполегливо, завзято і дійсно були найкращими», - каже методист Волинського обласного еколого-натуралістичного центру Валентина Юхимчук.

А ось як про свої здобутки та здобутки своїх друзів розповідає учениця шкільного лісництва Маневицької ЗОШ І-ІІІст. №1 Юлія Шпанчук: «Гран – прі… Волинь..!» - ця фраза відгукується в голові ще й сьогодні. Напевно, ми просто ще не можемо повірити в те, що ми перші, ми перші в Україні! Ми найкращі! Що ми отримали від участі у VІІ республіканському зльоті шкільних лісництв? Ми отримали море позитивних емоцій, цікаве спілкування, знайомств о з новими друзями! Вражень море, мабуть всі ті відчуття, які переповнюють нас зараз, словами не передати! Після нагородження всі задавали нам одне єдине запитання: «який ваш секрет успіху?». Секрет успіху простий! Бути впевненим у своїх силах, вірити у себе, і бути однією дружньою командою! Такою командою яка була у нас. Виїжджаючи з Волині ми поставили собі мету. Єдину мету – перемогу! Чи було тяжко? Було. Скажу відверто. Команди всі були сильні, добре підготовлені і дружні. Було чого повчитись. Дуже вдячні організаторам зльоту за гарний прийом. Особисто від себе хочеться подякувати нашим керівникам-наставникам: директору школи Олександру Гаврилюку, Людмилі Шишковській – керівнику нашого шкільного лісництва, Івану Пацаманюку – представнику Маневицького ДП «Маневицьке ЛГ», Валентині Юхимчук – методисту ВОЕНЦ. Наша ціль була – перемога! Ми її досягли! Наше шкільне лісництво - найкраще! А всім хотілося побажати: «Вірте у себе, досягайте своїх цілей і у вас все вийде!»

«Вітаємо наших юних лісівників із перемогою і чекаємо наступного року всіх молодих людей, які люблять ліс у нас на Волині, - каже начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Богдан Колісник».



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus