USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Літак з Гілларі Клінтон на борту здійснив екстрену посадку в аеропорту

18 Листопада 2019 10:50
Літак, на борту якого знаходилася колишній держсекретар США Гілларі Клінтон, був змушений повернутися до терміналу нью-йоркського аеропорту Ла Гуардіа в зв’язку з виявленою несправністю. Про це повідомила в неділю телекомпанія СNN з посиланням на джерело в правоохоронних органах, передає УНН.

За інформацією СNN, літак авіакомпанії American Airlines повинен був зробити переліт за маршрутом Нью-Йорк — Вашингтон. Однак в той момент, коли лайнер знаходився вже на віддалені декількох десятків метрів від терміналу, співробітники наземних служб помітили дим і виявили на землі деталь літака. Пілоти доповіли диспетчерам про те, що на борту відчувається вібрація. О 15:15 (22:15 за київським часом) повітряне судно було повернуто до терміналу.

Телекомпанія підкреслює, що пасажирам, серед яких була Клінтон, було запропоновано пересісти в інший літак. О 16:45 (23:45) він вилетів до Вашингтона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus