USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Літературний вечір з «мамою» Гаррі Поттера у Луцьку

15 Березня 2014 18:53
Десятки юних поттероманів зібрались у стінах луцького кафе для того, щоб ближче познайомитись з творчістю «мами» знаменитого Гаррі Поттера – Джоан Роулінг.

Ініціатором зустрічі стали активісти творчого об’єднання АЛКО.

«Відразу попереджаю, нічого спільного з алкоголем!», - жартує організатор дійства Оля Смолярчук.
Дівчина пояснює, що АЛКО – це артистичне луцьке культурне об’єднання. На рахунку молодих людей це вже третій літературний вечір.

Вибір тематики зустрічі дівчина пояснює дуже просто. Мовляв, всі давно звикли, що Джоан Роулінг – це «мама» Гаррі Поттера, і нічого більше. Хоча, зазначає Оля, це далеко не так. Адже відносно недавно світ побачив два нових твори англійської письменниці. Це - роман «Несподівана вакансія» та детектив «Крик зозулі».

Гості вечора мали змогу дізнатися більше про улюблену серію творів про хлопчика зі шрамом, а також про історію написання книг. Наприклад, мало хто знав, що в образі однієї з головних героїнь Герміони Джоан Роулінг зобразила саму себе в одинадцятирічному віці. А образ професора Снейпа спочатку змалювала з одного зі своїх знайомих. Гості вечора мали змогу пережити разом з Гарі найважчі хвилини його життя, переглядаючи короткі фрагменти з ключовими моментами фільму. А також вдосталь посміятися з лялькової комедійної постановки.
Чимало зацікавили присутніх і театральні постановки у виконанні активістів АЛКО. Як зазначають організатори, учасники дійства - це просто ініціативна молодь, адже акторів чи навіть учасників театральних гуртків серед них немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus