USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Світ магії та пригод: у Луцьку оркестр зіграв музику з фільмів про Гаррі Поттера. Фото

29 Грудня 2021 09:41
Усі, хто так і не отримав довгоочікуваного листа з Хогвортської школи чарів і чаклунства, змогли перенестися в атмосферу неймовірних пригод і магії бодай на один вечір. Усе завдяки музичній подорожі від музикантів симфонічного оркестру, які зуміли зігріти кожного лучанина, присутнього в залі, в цю морозну зимову пору.

Концерт відбувся 28 грудня у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка. Він став яскравою подією не тільки для фанатів серії книг і фільмів про найвідомішого у світі магії хлопця Гаррі Поттера, а й для всіх поціновувачів хорошої музики.

«Гаррі Поттер і філософський камінь», «Гаррі Поттер і таємна кімната», «Гаррі Поттер і в’язень Азкабану», «Гаррі Поттер і келих вогню», «Гаррі Поттер і Орден Фенікса», «Гаррі Поттер і напівкровний принц», «Гаррі Поттер і смертельні реліквії» – композиції з усіх фільмів про хлопця зі шрамом на лобі у вигляді блискавки присутні почули наживо у виконанні симфонічного оркестру.

Магія та потужність були закладені в кожній ноті, в кожному русі диригента та музикантів, які виконували саундтреки з культових стрічок.
Довідково

Серія про Гаррі Поттера складається з семи фантастичних романів. Авторка – англійська письменниця Джоан Роулінг. Книги розповідають про неймовірні пригоди юного чарівника Гаррі Поттера і його друзів Герміони Грейнджер і Рона Візлі, які навчаються у Хогвортській школі чарів і чаклунства.

Основний сюжет присвячено боротьбі Гаррі проти темного чаклуна лорда Волдеморта.

На основі творів про пригоди чарівника було створено серію фільмів, яка, своєю чергою, складається з восьми кінокартин.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus