USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Літні контрольні матчі: вже цієї суботи «Волинь» зіграє в Чернігові

13 Липня 2017 17:52
«Волинь» провела двотижневий тренувальний збір поблизу Ужгорода. У команді тренувалися до 25 футболістів, йдеться у матеріалі газети Волинські Новини від 13 липня (№27 (75).

Перша група – це молоді вихованці, які вже в минулому сезоні грали у Прем’єр-лізі, інша група – футболісти дуб­ля та юніорського складу. Крім того, на збір поїхали й кілька футболістів, які не могли бути заявлені за команду в минулому сезоні, але перебували на контракті у клубі.

Перед і під час поїздки до Ужгорода було зіграно такі контрольні матчі:

«Волинь» – «Карпати» (Львів) U-21 – 3:3 (Дудік-2, Шаповал).

«Рух» (Винники) – «Волинь» – 3:0.

«Волинь» – «Земплін» (Словаччина) –1:0 (Дмитренко).

«Миколаїв» – «Волинь» – 2:0.

«Волинь» – «Зірка» (Кропивницький) – 0:2.

«Верес» (Рівне) – «Волинь» – 3:0.

Стартовий поєдинок у першій лізі «Волинь» зіграє в Чернігові проти місцевої «Десни» у суботу, 15 липня. Початок – 19:00. Гру покаже телеканал Xsport.

Найімовірніший стартовий склад лучан у перших матчах сезону може бути таким: А. Марчук – Романюк, Никитюк, Марушка, Шаповал – Тетеренко, О. Марчук – Ляшенко, Дудік, Нич, Петров. На заміні: Жмурко, Бескоровайний, Шандрук, Мелінишин, Чепелюк, Дмитренко (до слова, у першій лізі дозволено з цього року робити п’ять замін під час матчу).

У Луцьку перший поєдинок відбудеться 22 липня, а суперником волинян стане клуб «Балкани» – професійний футбольний клуб з села Зоря Саратського району Одеської області.

Розклад матчів у 1-му турі першої ліги такий: «Жемчужина» – «Миколаїв», «Рух» – «Колос», «Гірник-Спорт» – «Полтава», «Десна» – «Волинь», «Балкани» – «Геліос», «Авангард» – «Інгулець», «Арсенал» – «Оболонь-Бровар», «Черкаський Дніпро» – «Кремінь», «Нафтовик-Укрнафта» – «Суми».

УПЛ, 1-й тур

16 липня, неділя

«Карпати» – «Зірка», 17:00

«Маріуполь» – «Верес», 17:00

«Зоря» – «Сталь», 19:30

«Олександрія» – «Олімпік», 19:30

18 липня, вівторок

«Ворскла» – «Шахтар», 19:00

«Динамо» – «Чорноморець», 19:00
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus