USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Любешівщина: гроші на клуб є, а ремонту в ньому так і нема

27 Жовтня 2017 08:29
У селі Цир Любешівського району й досі не відремонтували клуб. Про це на своїй сторінці у Facebook написав помічник народного депутата Ірини Констанкевич Сергій Неймарк, інформує прес-служба Волинського УКРОПу.

«Побував у селі Цир. Проводив інспекцію щодо освоєння коштів залучених народним депутатом України Іриною Констанкевич з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Відповідно із розпорядженням Кабінету Міністрів України 463-р від 12 липня 2017 року народним депутатом України Іриною Констанкевич було спрямовано 629 тис. грн. для завершення капітально ремонту приміщення будинку культури у с. Цир Любешівського району. Якщо чесно, я був шокований! Кошти надійшли у липні, а робота не зроблена... Від липня 2016 року до жовтня 2017 зовсім нічого не змінилось. Той самий гіпсокартон, затерта підлога, обдерта сцена, вже розтрощені нові підвіконня, а на вулиці падає стеля…», – зазначив Сергій Неймарк.

У своєму пості помічник нардепа звернувся до голови Любешівської райдержадміністрації Олега Куха, який не так давно публічно запевняв громаду, що клуб практично відремонтований.

«Олег Кух, ви з усіх великих трибун говорите, що завершуєте будівництво, ви казали, що лишилось зовсім мало. Питання: чому нічого не зроблено? Чому будівництво досі не завершено, а за рік часу з липня 2016 по жовтень 2017 нічого не змінилось?» – поцікавився Сергій Неймарк.

Нагадаємо, на розвиток 23-тього виборчого округу (Камінь-Каширський, Маневицький, Ківерцівський, Любешівський райони) за 2016-2017 роки Ірина Констанкевич залучила з фонду соціально-економічного розвитку понад 33 мільйони гривень. Ці кошти спрямували на ремонти начальних та медичних закладів, облаштування вуличного освітлення, встановлення зупинок, дитячих майданчиків, придбання твердопаливних котлів, закупівлю медобладнання та ін.

Однак, чиновники не дуже поспішають проводити тендери щодо визначення підрядників для виконання робіт. Тим часом до завершення бюджетного року лишилося усього два місяці. Якщо державні кошти так і не освоять – їх знову повернуть у центральний бюджет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Jktu Показати IP 27 Жовтня 2017 09:04
Знаючи наших чиновників - гроші вже давно "освоїли" і вони вже не повернуться у "центральний бюджет" :) Тому потрібно ще виділити.... А то ж, матеріали так "дорого" коштують :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus