USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Любомльські школярі отримали путівки в Буковель

5 Вересня 2018 20:54
Днями Любомльська загальноосвітня школа №3 відзначила 30-річний ювілей. На урочистості, які співпали у часі із Днем знань, прибув і голова районної організації політичної партії «УКРОП» – Микола Оніщук.

Микола Оніщук передав слова вітання від голови Волинської обласної ради засновника Фонду «Тільки разом» Ігоря Палиці, а також цінні подарунки. Посадовець наголосив, що не з чуток знає і про натхненну роботу учительського колективу, і про професіоналізм, терпіння та витримку дирекції школи, адже і сам навчався у школі №3, повідомляє прес-служба УКРОПу.

«Надзвичайно приємно повертатися у стіни рідної школи, де минули дитячі та юнацькі роки, у такі моменти ти ніби повертаєшся у часи безтурботного дитинства, і на душі стає тепліше. Бажаю, щоб за роки навчання у школі ви, діти, засвоїли якомога більше знань, здобули необхідні у майбутньому навички, навчилися долати перешкоди та попри усе рухалися до своєї мети», - наголосив Микола Оніщук.

Серед подарунків школі – тенісний стіл та футбольний м’яч. Однак, найбільшою несподіванкою і для дітей, і для вчителів стало вручення путівок у «Артек-Буковель».

Цього ж дня потішили путівками до омріяного табору ще шістьох учнів Любомльського НВК «ЗЗСО І-ІІ ст. – гімназії» ім. Наталії Ужвій. Крім цього, навчальний заклад у дарунок від Фонду «Тільки разом» отримав спортивний інвентар.

Усього представники Фонду Ігоря Палиці вручили обдарованим дітям Любомльського району 22 путівки «Артек-Буковель».

«Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», депутати-укропівці завжди підтримують спортивні, творчі, наукові починання молоді, сприяють втіленню спільних проектів, передають досвід та надихаються енергією та завзяттям молодих обдарованих людей. Вірю, що разом вдасться досягнути успіху», – підсумував Микола Оніщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus