USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку показали історію про видатну співачку Едіт Піаф. Фото

24 Листопада 2023 09:14
Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» влаштував у Луцьку показ вистави «Життя в кредит (Едіт Піаф)». У межах проєкту «Фонд збирає друзів» благодійники запросили у Волинський облмуздрамтеатр учасників різних громадських організацій, які сприяють розвитку міста та наближенню української перемоги.

Захід відвідали волонтери, люди поважного віку з геріатричного пансіонату, інституту третього віку та представники ще близько 20 інших об’єднань. Також на виставу завітали діти та молоді люди з інвалідністю і їхні батьки.
Показ вистав для друзів Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» влаштовує вже втретє. На першому глядачі спостерігали за історією про палку любов «Століття Якова: Перше кохання». На другому – при ватрі співали пісні України, які вкрала росія. А 23 листопада актори дивували черговою постановкою про видатну французьку виконавицю Едіт Піаф. Це історія про шлях вуличної співачки до великої сцени.
Читати ще: Магічний циліндр, силач і фокуси: у Луцьку діти захисників України побували на театрально-цирковому шоу. Фото

Едіт у виконанні Ірини Ілляшенко спершу співала на вулицях Парижа, поки її тато-акробат показував трюки. Згодом у пошуках кращої долі співачка йде від батька. Вона знайомиться із власником кабаре Луї Лепле, який робить її відомою. Після трагічної загибелі Лепле Едіт залишилася нікому не потрібною, але її кар’єру рятує Раймон Ассо, якого зіграв Ігор Натанчук. Чоловік надає новий виток її таланту. А ще упродовж вистави Піаф зіткнеться із Білою Леді, яка хоче привласнити її голос.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода висловила сподівання, що глядачі вистави, які заповнили майже увесь зал, гарно проведуть час. За її словами, такі заходи – подяка людям, які наближають перемогу.

«Кілька місяців тому Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» започаткував проєкт, який ми назвали «Фонд збирає друзів». Ми запрошуємо до перегляду вистав представників тих громадських організацій, з якими співпрацюємо і які активно повадять волонтерську діяльність. Раді бачити повну залу. Це свідчить про те, що людям потрібно відпочити та гарно провести час. І це наша вдячність усім незламним лучанам за їхню працю та силу духу», – наголосила Катерина Шкльода.
Читати ще: Вовк викрав капелюха «із зайцями»: у Луцьку 250 дітей військових побачили нову виставу. Фоторепортаж

Наприкінці заходу Фонд висловив подяку акторам облмуздрамтеатру. У подальшому благодійники продовжать показувати вистави для представників громадських організацій міста.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus