USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Людей поважного віку та ветеранів у Луцьку нагородили Почесними грамотами

1 Жовтня 2018 18:16
Сьогодні у Палаці культури міста Луцька відбувся тематичний вечір “Уклін мудрості, досвіду і прожитим рокам”. Захід приурочений до Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана України, йдеться на сайті міськради.

Подію відвідали радник міського голови Ігор Поліщук, представники обласної влади та лучани.

“Найперше, я хочу вам подякувати. Тут, у цьому залі, є ті, хто працював і розбудовував наше місто. Сьогодні ми, молодь, беремо приклад із вас, стараємося зробити Луцьк хоч трішки кращим. Працюючи в місті, ми бачимо, що ветерани і люди поважного віку – це люди із активною життєвою позицією, великим життєвим досвідом. Ми раді почути від них поради , як нам працювати, адже вони звертають увагу на ті проблеми, які ми можемо не помітити. І ми щиро дякуємо вам за те, що ви є активними, вболіваєте за наше місто, спілкуєтесь з нами і передаєте свою мудрість”, - від імені Луцької міської ради звернувся до присутніх Ігор Поліщук . Також він зазначив, що лише цього року на підтримку ветеранських організацій було виділено 100 тис. грн.


За активну життєву і громадянську позицію, патріотичне виховання молоді, вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху в місті Луцьку, а також з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана визначних лучан нагородили Почесною грамотою та оголосили Подяку міського голови.

Окрім того, під час тематичного вечору з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана лучан привітали святковою концертною програмою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus