USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Людям може знадобитися третя доза вакцини, а потім – щорічно, – директор Pfizer

16 Квітня 2021 08:15
Людям після двох вакцини проти коронавірусу може знадобитися ще й третя доза.

Про це заявив генеральний директор компанії Pfizer Альберт Бурла, передає Обозреватель з посиланням на CNBC. Він також припускає, що доведеться робити щеплення щороку.

«Ймовірно, виникне потреба в третій дозі, а потім буде проводитися щорічна ревакцинація. Поки це теорія, яка ще вимагає підтвердження», – сказав глава компанії.

За його словами, важливо зменшити групу людей, які можуть бути сприйнятливі до COVID-19. Бурла переконаний, що вакцини стануть важливим інструментів у боротьбі з дуже заразними штамами коронавірусу.

Його висловлювання пролунало на тлі заяви гендиректора Johnson & Johnson Алекса Горскі. Той теж вважає, що людству доведеться робити щеплення щороку, як і у випадку із сезонним грипом.

Водночас вчені поки що не можуть стверджувати точно, як довго буде діяти захист від вірусу після вакцинації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
хахаха Показати IP 16 Квітня 2021 08:29
Кажуть теорія? Теорія це вже план, раз вколовся, будете кожен рік. Немає ніяких теорій. Те ж саме було і з к19паспортами, була теорія стає реальністю. Немає ніякого вірусу, немає нормального підтвердження того що вірус виділено за золотим стандартом, лише "вигляд" того що вони щось виділяли. Не вірте на слово нікому, перевіряйте інформацію
дідо Показати IP 16 Квітня 2021 08:56
У Вікіпедії фірма славиться скандалами із-за обману і смертей дітей.
Анонім Показати IP 16 Квітня 2021 11:45
це говорит експерт - виробник цієї вакцини. випадково???))) бабло переможе зло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus