USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Третя доза вакцини проти COVID-19: ВООЗ заперечує її необхідність

19 Серпня 2021 14:50
Поточні дані не вказують на те, що бустерні вакцини проти COVID-19 зараз необхідні.

Як передає Укрінформ з посиланням на Reuters, так сказала головний науковий співробітник ВООЗ Сум’я Свамінатан, коли на пресконференції в Женеві її запитали про необхідність бустерів для підвищення захисту від хвороби.

«Ми абсолютно впевнені, що сьогоднішні дані не вказують на те, що бустери необхідні», – сказала вона.

Свамінатан додала, що необхідні подальші дослідження.

Старший радник ВООЗ Брюс Ейлвард, маючи на увазі ревакцинацію, яка застосовується у країнах із високим рівнем доходів, сказав, що вакцин досить у всьому світі, «але вони не потрапляють у потрібні місця у потрібному порядку». За його словами, найвразливіших у всьому світі слід повністю вакцинувати до введення бустерів.

Коментар ВООЗ про бустери пролунав незадовго до того, як уряд США заявив, що планує зробити треті дози вакцини, так звані бустерні щеплення, широко доступними для всіх американців, починаючи з 20 вересня, у зв’язку з ростом числа випадків зараження Delta-коронавірусом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 19 Серпня 2021 18:28
без досліджень, без вагомих підстав. просто поколупались пальцем в дірці і так собі придумали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus