USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Людям накипіло»: футболіст «Волині» про те, як розповідав росіянам про Майдан

10 Вересня 2019 17:33
Український півзахисник Тарас Михалик, який протягом шести років виступав за московський «Локомотив», розповів, як намагався пояснити росіянам, що насправді відбувалося на Майдані. Зазначимо, влітку Михалик залишив «Локомотив» і перейшов у ФК «Волинь».

Про це Михалик розповів в інтерв’ю для YouTube-каналу «Бомбардир», передає УНІАН.

«Там, в Росії, у мене залишилися люди, з якими я дружу і спілкуюся. Пацани, з якими шість років грали разом... Люди задавали питання, мовляв, що там у вас, розкажи, що ти бачиш зсередини... Я навіть інтерв’ю колись давав, їх газети і сайти передруковували, що на Майдані були не, як там писали, одні бомжі, алкоголіки і маргінали, а були різні люди. Через що вони встали... Треба було розповісти, пояснити людям, що була така ситуація, що накипіло людям», – сказав футболіст.

Михалик також розповів про стосунки з фанатами «Волині», які скептично ставилися до його повернення в Україну, і фрази «спорт поза політикою»:

«Контракт у Росії? Мені було важко в цій ситуації... З фанатами ми поспілкувалися. Спершу у нас була неприємна розмова, але потім вже зустрілися без камер, поговорили нормально. Поки що не хочу піднімати цю тему.. Не хочу говорити різні речі про «футбол поза політикою»... Так має бути, але насправді так не буває. Спорт все одно прив’язують до політики. Мені це не подобається».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus