USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Михалик влітку покине «Локомотив» і може повернутися у «Волинь»

13 Травня 2019 22:17
Український захисник «Локомотива» Тарас Михалик повідомив, що покине московський клуб після закінчення сезону і може повернутися в «Волинь».

Про це повідомляє ФутболUA.

«Я розмовляв з Василем Кикнадзе (генеральний директор «Локомотива») з приводу завершення кар’єри ще в Катарі. Сказав, що незалежно від мого ігрового часу після закінчення контракту буду завершувати кар’єру. Варіант продовження тільки один – вдома в Луцьку.

Поки конкретної розмови з кимось із «Волині» не було, приїду і поговоримо. Питання буде стояти не про фінанси, а про моє самопочуття і їхню потребу в мені.

З чим пов’язане таке рішення? Не скажу, що я втомився від футболу, швидше за все через те, що став менше грати. У минулому сезоні, коли продовжив контракт, було багато чинників: чемпіонами стали, грав більше. А коли не граєш, починаєш втрачати мотивацію, та й вік уже не той. Якби я грав, може, і по-іншому йшли справи, хоча, повторюся, розмова про це зайшла ще взимку», – сказав Михалик в коментарі Чемпіонату.

Нагадаємо, що Тарас перейшов в «Локомотив» з київського «Динамо» влітку 2013 року. У поточному сезоні 35-річний хавбек зіграв лише два матчі в Кубку Росії, в яких забив 1 гол.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus