USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Люксембург - Україна 0:3. ОГЛЯД МАТЧУ

15 Листопада 2014 20:51
Закінчився матч четвертого туру відбіркового турніру до Чемпіонату Європи 2016 з футболу між збірними Люксембургу та України. Після 4-го туру в України - 9 очок. Наші співвітчизники здобули впевнену перемогу 0:3.

Матч відбувався у Люксембурзі на стадіоні «Жозі Бартель». Судив гру арбітр з Ісландії Крістінн Якобсон.

Стартові склади команд:



Перший гол забили українці на 33-й хвилині. Взяття воріт прийшло якраз після подачі з кутового, серія втрат рикошетів і відскоків в чужій штрафній, м'яч потрапляє до Андрія Ярмоленка - удар під поперечину метрів з 8-ми - 0:1!

На 53-й хвилині гри Ярмоленко робить дубль. Атака правим флангом на ворота господарів поля, захисники намагались відбиватись, але перший на підборі Ярмоленко, який з лінії штрафного завдав більярдний удар під дальню штангу 0:2.

А на 56-й хвилині матчу Андрій оформлює хет-трик. У чомусь схожий гол з другим. Наш хавбек хитнув опонента при вході в штрафну зону і пробив під дальню штангу 0:3!





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus