USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ломаченко потрапив до трійки найкращих боксерів десятиліття

27 Грудня 2019 17:29
Чемпіон світу за версіями WBO, WBA і WBC Василь Ломаченко посів третє місце серед найкращих боксерів десятиліття в рейтингу, в якому не враховується вагова категорія.

«Можливо, найкращий аматор усіх часів, Ломаченко не тільки виправдав видані аванси, але і показав себе ще краще на професійному рівні. Маючи вражаючий список скальпів, Ломаченко володіє трьома з чотирьох поясів у легкій вазі та може стати безперечним королем дівізона, якщо переможе Теофімо Лопеса в квітні 2020 року», – написано в описі досягнень українського боксера на сайті YahooSports.

Перше місце в списку зайняв Флойд Мейвезер, а на другій позиції опинився Андре Уорд. Українець Олександр Усик замкнув десятку найкращих боксерів.

Повний список виглядає наступним чином:

1. Флойд Мейвезер

2. Андре Уорд

3. Василь Ломаченко

4. Сауль «Канело» Альварес

5. Теренс Кроуфорд

6. Роман Гонсалес

7. Геннадій Головкін

8. Менні Пакьяо

9. Наоя Іноуе

10. Олександр Усик
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus