USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Лотереї, секс-шоп, банк, будматеріали та ломбард: у Луцьку демонтують незаконну рекламу

6 Листопада 2019 12:15
66 конструкцій у різних частинах міста: низку засобів зовнішньої реклами, розміщених з порушенням законодавства, демонтують відповідно до рішення виконкому.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 6 листопада.

На вулиці Лесі Українки, 55 розміщений щит на фасаді будинку розміром 0,5 м х 4,0 м із сюжетом «Ваша перемога саме тут» та два банера на вікнах, нанесені методом наклеювання, розмірами: 3,0 м х 1,0 м та 9,0 м х 3,0 м із сюжетами: «СПОРТПРОГНОЗ» та «Ставки на спорт».

На проспекті Перемоги, 12 на фасаді будинку розміщений світловий бокс розміром 0,3 м х 2,5 м із сюжетом «Ставки на спорт», два банера на дверях, нанесені методом наклеювання, розміром 0,5 м х 2,0 м та два щита на фасаді будинку розмірами: 1,0 м х 3,0 м та 1,0 м х 4,0 м із сюжетами: «Your win is here» та «Ваша перемога саме тут». Власником вказаних засобів зовнішньої реклами є Підприємство з 100% іноземними інвестиціями «Українська Національна Лотерея».

На проспекті Соборності, 14-А розміщений світловий бокс на фасаді будинку розміром 1,0 м х 3,0 м із сюжетом «Супер Лото», банер на фасаді будинку розміром 1,5 м х 3,5 м із сюжетом «Національна Лотерея» та щит на фасаді будинку розміром 0,5 м х 3,0 м із сюжетом «Національна Лотерея». Власником вказаних засобів зовнішньої реклами є фізична особа-підприємець Роман Шуфрун.

На вулиці Огієнка, 20 розміщений щит на фасаді будинку розміром 2,0 м х 2,5 м із сюжетом «Все, що потрібно для кохання» та п’ять банерів на вікнах, нанесені методом наклеювання, розміром 2,3 м х 2,5 м із сюжетами: «Тонізуючі засоби», «Вишукана білизна», «Пам’ятай про вічність» та «Ритуальні послуги». Власником вказаних засобів зовнішньої реклами є фізична особа-підприємець Лілія Михайліченко.

На проспекті Волі, 42 розміщені сім банерів на вікнах, нанесені методом наклеювання, розміром 1,5 м х 3,0 м із рекламними зображеннями продукції, що реалізує магазин. Власником вказаних засобів зовнішньої реклами є ТОВ «Клевер Сторс».

На вулиці Ковельській, 2 розміщено шість банерів на вікнах, нанесені методом наклеювання, розміром 1,0 м х 1,5 м із сюжетом «ПриватБанк». Власником вказаних засобів зовнішньої реклами є АТ КБ «ПриватБанк».

На вулиці Градний Узвіз, 2 розміщено банер на вікні, нанесений методом наклеювання, розміром 1,8 м х 2,0 м із сюжетом «Клуб любителів сиру». Власником вказаного засобу зовнішньої реклами є ТзОВ «ТС Плюс».

На проспекті Волі, 23 розміщено два банера на вікнах, нанесені методом наклеювання, розміром 1,0 м х 2,0 м із сюжетами: «Свіжість – це по-нашому» та «Гостинність – це по-нашому». Власником вказаних засобів зовнішньої реклами є ТзОВ «Вест-Ол».

На проспекті Волі, 9 розміщено банер на решітці розміром 1,0 м х 3,0 м із сюжетом «Солодощі». Власником вказаного засобу зовнішньої реклами є фізична особа-підприємець Маріанна Григор’єва.

На вулиці Лесі Українки, 19-А розміщено дахову конструкцію у вигляді світлового бокса на металевому каркасі розміром 0,5 м х 2,0 м із сюжетом «Лото Маркет» та щит на фасаді будівлі розміром 1,0 м х 1,5 м із сюжетом «Лото Забава». Власником вказаних засобів зовнішньої реклами є ТзОВ «М.С.Л.».

На вулиці Дубнівській, 12 розміщено два банера на металевих каркасах на фасаді будинку розмірами: 3,0 м х 5,0 м із сюжетом «Кузьмич» та 2,0 м х 10,0 м із сюжетом «Будівельні матеріали». Власником вказаних засобів зовнішньої реклами є фізична особа-підприємець Сергій Шунь.

На вулиці Лесі Українки, 30 розміщено щит на фасаді будинку розміром 1,5 м х 3,0 м із рекламними зображеннями продукції, що реалізує магазин. Власником вказаного засобу зовнішньої реклами є фізична особа-підприємець Тетяна Середа.

На вулиці Лесі Українки, 61 розміщено світловий бокс на фасаді будинку розміром 1,5 м х 2,0 м із сюжетом «Ломбард». Власником вказаного засобу зовнішньої реклами є ПТ «Ломбард Партнер «Мокієнко і компанія».

На проспекті Президента Грушевського, 1 розміщено банер на фасаді будинку розміром 1,0 м х 8,0 м із сюжетом «Домашні напівфабрикати» та п’ять банерів на вікнах, нанесені методом наклеювання, розмірами: 0,7 м х 2,0 м із сюжетом «Смачно як VDOMA», 1,5 м х 1,5 м із сюжетом «Відкриті для людей», 1,5 м х 2,5 м із сюжетом «Млинці, котлети, голубці» та 1,0 м х 2,0 м - 2 одиниці із сюжетом «Смачно як VDOMA» та «Гарячі обіди». Власником вказаних засобів зовнішньої реклами є фізична особа-підприємець Роксолана Ліпська.

На вулиці Ковельській, 3 розміщено чотири банера на металевих каркасах на фасаді будинку розмірами: 3,0 м х 6,0 м, 3,0 м х 3,0 м та 3,0 м х 8,0 м – 2 одиниці із сюжетом «Лото». Власником вказаних засобів зовнішньої реклами є ТзОВ «Ньюстрейд Плюс».

На вулиці Конякіна, 30 на фасаді ТЦ «Варшавський» розміщено шістнадцять банерів на фасаді будинку розмірами: 1,0 м х 1,5 м, 2,0 м х 3,0 м - 8 одиниць, 3,0 м х 3,0 м - 2 одиниці, 2,0 м х 7,0 м, 3,0 м х 10,0 м - 2 одиниці та 3,0 м х 12,0 м - 2 одиниці. Власником вказаних засобів зовнішньої реклами є ТзОВ «Експоцентр».

Вказані рекламні засоби розміщені без отриманих у встановленому порядку дозволів на розміщення, що порушує пункт 1 ст. 16 Закону України «Про рекламу».

Інспектори КП «Луцькреклама» склали та вручили акти виявлення порушення розміщення засобів зовнішньої реклами у Луцьку та листи-вимоги про усунення порушення порядку розміщення зовнішньої реклами в місті. Крім того, до Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області направили подання щодо порушення Закону України «Про рекламу» для накладання відповідних штрафних санкцій.

Усі вимоги щодо усунення даних порушень були проігноровані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
127 Показати IP 6 Листопада 2019 13:22
Назад в СССР.
Анонім до 127 Показати IP 6 Листопада 2019 16:29
Скоріше маленький крок до цивілізації
Марина Показати IP 2 Грудня 2019 15:13
Нарешті почали цим займатися! Ця реклама майорить повсюду! А особливо реклама секс-шопів! І це все на виду у наших дітей, які починають цікавитися цим у ранному віці. Я особисто проти магазинів для дорослих. Краще нехай продають в інтернеті. Це більш конфіденційно та безпечно і ніхто не дізнається.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus