USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Українській лоукостовій авіакомпанії дозволили летіти ще у шести напрямках

10 Червня 2015 12:12
Лоукостовій українській авіакомпанії «Atlasjet» дозволили літати в Стамбул, Мадрид та Кутаїсі. Загалом же затвердили шість призначень на міжнародні маршрути. Таке рішення прийняла Комісія Державної авіаційної служби України з видачі призначень на експлуатацію повітряних ліній на своєму засіданні у вівторок, – повідомляє «Європейська правда».

Як розповів голова Державіа Денис Антонюк, поки що комісія надала дозволи лише на шість напрямків, хоча компанія подавала заявку на 29 напрямків. Окрім того, вже з 18 червня лоукостер збирається запустити рейс Львів-Київ.

«Атласджет» тепер має дозволи на польоти на таких маршрутах:

Київ – Кутаїсі (7 рейсів на тиждень);

Львів – Москва (7 рейсів на тиждень);

Львів – Мадрид (7 рейсів на тиждень);

Одеса – Москва (7 рейсів на тиждень);

Херсон – Стамбул (7 рейсів на тиждень);

Запоріжжя – Стамбул (7 рейсів на тиждень).

Наступне засідання комісії, коли розглядатиметься решта призначень, заплановане на 26 червня.

Водночас нагадаємо, що інша лоукостова авіакомпанія «Візз Ейр Україна» припинила свою діяльність з 20 квітня. Таке рішення в корпорації прийняли через тривалу нестабільність на сході України, девальвацію і нестійкість української гривні, обмеження платоспроможності постачальників із причини контролю за іноземною валютою та через невизначеність нових порядків для авіації і обмежень, які можуть бути цим викликані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Перехожий Показати IP 10 Червня 2015 14:00
Що це за такий лоукостер, що в них навіть оф. сайту немає?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus