USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ЛПЕ отримає 52 мільйони компенсації за перевезення пасажирів

22 Грудня 2020 10:29
Луцьке підприємство електротранспорту отримає 52 мільйони гривень компенсації з міського бюджету за перевезення пасажирів.

Про це стало відомо сьогодні, 22 грудня, під час засідання комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Як повідомила директорка департаменту бюджету та фінансів Луцької міської ради Лілія Єлова, ЛПЕ компенсують 52 мільйони гривень за перевезення пасажирів з міського бюджету.

«Враховуючи нинішню ситуацію з карантинними обмеженнями, ЛПЕ перевозить лише сидячих пасажирів, тож доходи підприємство отримує значно менші. Але й значно менше стало пільгових, «безкоштовних» пасажирів. Враховуючи пандемію, пенсіонери їздять не так часто, бо мають певні перестороги, аби не захворіти. Але відшкодування з бюджету не дозволять перекрити всі витрати підприємства. Тому є пропозиція платити ЛПЕ за кілометр. У зв’язку з цим ми визначили вартість кілометра, і в залежності від того, скільки проїхав тролейбус, визначається сума відшкодувань», – пояснила Лілія Єлова.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що після введення в дію системи обліку АСОП оптимізували роботу електротранспорту у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
скептик Показати IP 22 Грудня 2020 10:48
ЛПЕ - це бездонна бочка. туди скільки не дай грошей, все буде замало, бо керівництво не обділяє себе преміями
рома Показати IP 22 Грудня 2020 12:35
ще хтось на тролейбусах іздить?
Мешканка Показати IP 22 Грудня 2020 14:39
100%Скептик прав. Нема хорошого управлінця на посадах одні пенсіонери замітьте на керуючих. І премії в них це ще один оклад.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus