USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ЛПЗ, 33-ій, 40-ий: у районах Луцька тривають ремонти доріг і дворів

2 Травня 2018 21:21
2 травня вчергове перший заступник міського голови Григорій Недопад, радник міського голови Ігор Поліщук, директор департаменту ЖКГ Юрій Крась провели огляд ходу ремонтних робіт на вулицях та прибудинкових територіях.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Не забуває міська влада про невеличкі вулиці, де нема асфальтового покриття. Минулоріч більше десятка вулиць вдалося відремонтувати завдяки використанню технології влаштування щебеневого покриття з напівпросочуванням бітумною емульсією. Цьогоріч уже завершуються такі роботи на вулиці Гречаній та Гостинній. У планах - ремонт за такою ж технологією вулиці та провулку Шота Руставелі, вулиць Південна, Даньшина та Черняховського.
Варто зазначити, що капітальний ремонт дворів проводиться комплексно. Зокрема, відновлюється дорожнє покриття та тротуари, будуються чи реконструюються мережі зовнішнього освітлення, встановлюються дитячі та спортивні майданчики.

Нині тривають роботи у дворі на вулиці Кравчука, 1, 3. Загальна вартість робіт становить 3,6 млн грн. Тут вкладають асфальтне покриття на проїжджій частині. Потому влаштовуватимуть тротуари, дитячий майданчик.
Активні роботи тривають й у дворі на проспекті Соборності, 42, 42а. Тут на завершальному етапі роботи з вкладання бруківки на проїжджій частині. Облаштують на прохання місцевих мешканців й пандуси біля входів у під'їзди, аби люди з обмеженими фізичними можливостями могли безперешкодно потрапити додому.
Ремонтні роботи в обох дворах виконують працівники підприємства “Луцькавтодор-Сервіс”.

Відремонтовано й пішохідні доріжки на вулиці Наливайка біля ЗОШ № 11.
Радник міського голови Ігор Поліщук наголосив, що тривають активні роботи на прибудинкових територіях, які не встигли зробити минулоріч. Таких загалом одинадцять. Їх оновлять першочергово.
Також на прохання лучан влаштовують пішохідні доріжки. Ігор Поліщук зауважив, що це не дуже затратні роботи, але необхідні для зручності громадян. За його словами, це дозволить людям у будь-яку погоду нормально дійти на зупинку чи у магазин.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад додав, що важливим моментом є й ремонт вулиць у приватному секторі. Тут їх роблять завдяки використанню технології влаштування щебеневого покриття з напівпросочуванням бітумною емульсією. Цей метод себе виправдав. Вулиці, які робили таким чином минулоріч, мають й нині гарне покриття, і лучани задоволені ремонтом. Він наголосив, що так продовжать працювати й цьогоріч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Просто мама Показати IP 2 Травня 2018 23:54
Соборності, 13б та Молоді 17б чeкають рeмонту дворів з нeтeрпінням
лучанка Показати IP 3 Травня 2018 06:23
І це правда. Аж душа радіє, що нарешті (тільки ці керівники міста і області), звернули увагу на людей у "спальних" районах. А куди витрачали гроші попередні? Чому їх ніхто не притягує до відповідальності?
Ноунейм Показати IP 3 Травня 2018 07:05
Поясніть мені що на 5 фотці з кінця? Равшани додумались засипать щебнем бєсєдку , але піднять лавкі - зачєм? А як покладуть бруківку лавка буде на 5 см "вровєнь випірать" на землею.
Лучанин Показати IP 3 Травня 2018 07:46
Дубнівську відремонтуйте. Тисячі машин щодня по дворам не їздять. А там ями що колесо провалиться. Такого ще не було.
Лучанин Показати IP 3 Травня 2018 08:18
Грушевського 8-10 також чекають хоча б якогось благоустрою !!!
Лучанка до Лучанин Показати IP 3 Травня 2018 10:28
І по Грушевського 11 в дощ до під'їзд не добратись.
Дядя Показати IP 3 Травня 2018 11:43
Прохання пустіть хоть раз за 20 років грейдер на вул Селищну ,яма на ямі ,треба ями називати призвищем посадовців,і в інтернет

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus