USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучан безплатно обстежують на ризики серцевих захворювань

16 Жовтня 2014 10:39
З 16 жовтня у Луцьку стартує довгострокова акція «Здоров’я Вашого серця у Ваших руках».

Центр моніторингу обстеження населення Програми «ВОЛИНЬКАРД» та КЗ «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги» за підтримки Управління охорони здоров’я Луцької міської ради.

Лучан і всіх волинян запрошують на безкоштовне медичне обстеження на виявлення факторів ризику серцево-судинних захворювань.

Обстеження триватиме з 16 жовтня по 12 грудня 2014 року в приміщенні КЗ «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги» (колишня «Поліклініка №1», перший поверх) за адресою: Луцьк, проспект Волі 66а, з 8.00 до 12.00.

Кваліфіковані медичні працівники визначать рівень холестерину та артеріального тиску, окружність талії та здійснять опитування.

Згідно з результатами обстеження визначили персональний рівень ризику серцево-судинних захворювань.

Медики наголошують, що обстеження повинне проводитися натщесерце!

Корисна інформація:

- контролюйте свій рівень артеріального тиску. У нормі він має бути нижчий 140/90 мм.рт.ст., незалежно від віку та статі.

- холестерин – основний ворог серця, адже саме він формує атеросклеротичні бляшки в судинах і призводить до інфаркту та інсульту. У здорової людини холестерин має бути нижчим ніж 5,0 ммоль/літр, при наявності захворювань серця – менше 4,0-4,5 ммоль/літр;

- підвищений рівень глюкози в крові збільшує ризик розвитку інфаркту та інсульту. Норма глюкози: 3,3 – 5,5 ммоль/літр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus