USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Лучан кличуть «на Берлін»

4 Травня 2016 20:30
Благодійна автоквестова гра під назвою «на Берлін!» відбудеться у п’ятницю, 6 травня. Її метою є збір коштів на лікування від раку волинського музиканта Сергія Ленартовича.

Про це повідомляють організатори дійства.

«Автоквест – інтелектуально-екстремальна гра для тих, хто любить активний відпочинок, кому набридла буденність і сірість, для тих, хто прагне нових гострих відчуттів. Тут кожен момент приховує в собі таємничість і лише організатори знають, що чекає Вас попереду.

Для тих, хто готовий спробувати себе, хто вміє довіряти своїй команді, хто хоче і може проявити свої таланти. Для тих, хто хоче перевірити на що він дійсно здатен, а також допомогти у лікуванні Сергія Ленартовича – прийди і долучись зі своєю командою до гри», - повідомляють організатори.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНЯН ПРОСЯТЬ ПРИДБАТИ ЧАСТИНКУ ПІСНІ ТА ВРЯТУВАТИ МУЗИКАНТА ВІД РАКУ

Суть гри полягає в послідовному виконані завдань, розгадуванні зашифрованих локацій та логічних завдань. На кожній загаданій вулиці ви знайдете код, який дозволить перейти до наступного завдання. Переможцем стає той, хто першим пройде всі завдання і дістанеться фінішу.

Детальніша інформація щодо гри – за посиланням.

Нагадаємо, минулоріч репортери Інформаційного агентства Волинські Новини вирішили не мислити стереотипами і на власному досвіді переконатися, що це – автоквест по-Луцьки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ja Показати IP 5 Травня 2016 18:15
a do chogo tyt nazwa ;; na Berlin ;; ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus