USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Лучан кличуть на літературну зустріч із талановитим волинським подружжям

11 Січня 2023 17:26
Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки запрошує на літературну зустріч з шанованими та знаними українськими літераторами Надією Гуменюк та Володимиром Лисом.

Дійство відбудеться 12 січня, початок о 15:00.

Надія Павлівна Гуменюк – поетеса, прозаїк та публіцист, заслужена журналістка України, членкиня Національної спілки письменників України. У її творчому доробку – понад п’ятдесят книжок, відзначених низкою престижних премій: імені Лесі Українки, Олександра Олеся, «Благовіст», Віктора Близнеця «Звук павутинки», родини Косачів, Агатангела Кримського «Глиняний кіт». Лауреат Всеукраїнських конкурсів «Ярославів вал», «Золотий лелека», «Книжкова толока», «Відродимо забутий жанр» (на кращу радіоп’єсу), Національного конкурсу «Книга року» (2011 р.). Двічі лауреат (за романи «Янгол у сірому» й «Енна») та володар Гран-прі (за роман «Вересові меди») Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» та інших літературних премій і відзнак.

Володимир Савович Лис – прозаїк, драматург, публіцист, член Національної спілки письменників України, лауреат обласної літературно-мистецької премії імені Агатангела Кримського. Тричі ставав лауреатом Всеукраїнського конкурсу «Коронація слова», отримав першу премію цього конкурсу за роман «Острів Сильвестра» та «Гранд-коронацію» за роман «Століття Якова». Переможець республіканського конкурсу творів про молодь (повість «Там, за порогом») і Першого Всеукраїнського конкурсу радіоп’єс (п’єса «Полювання на брата»), Кавалер ордена «За заслуги» ІІІ ступеня та інших літературних премій і відзнак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Пріся Показати IP 11 Січня 2023 18:14
І шо ж там диветись
Добре Показати IP 11 Січня 2023 18:31
Хоть не на корсаків і на тому дякуєм
Люся Показати IP 12 Січня 2023 04:16
Обоє рабоє

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus