USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Лучан кличуть на «мозковий штурм»

20 Травня 2016 13:01
Вперше у Луцьку відбудеться масштабне і розумне дійство – Форум розвитку міста.

Про це повідомляють організатори заходу.

З їхніх слів, Луцьк вже давно потребує стратегічного бачення свого майбутнього, аби перетворитися, нарешті, у достойний простір для розвитку різних людей та надання їм максимальних можливостей для цього.

«Що таке Луцьк? Місто приїжджих? Перевалочний пункт для пошуку кращих переспектив? Чи місце для комфортного та багатогранного життя? Саме це ми хочемо дізнатися спільно із усіма активними лучанами від сфери бізнесу, управління до громадських організацій та простого перехожого», - йдеться у повідомленні.

Захід відбудеться у незвичному форматі: після коротких виступів спікерів із стратегування розпочнеться стратегічна сесія. Обговорення відбудеться за технологією «світового кафе» у форматі брейнштормінгу (мозкового штурму), де одночасно зможуть взяти участь декілька сотень учасників.

Форум запланований на суботу,28 травня. Захід триватиме з 10:00 до 19:00.

Місце проведення - приміщення актового залу Волинської православної богословської академії (вулиця Градний Узвіз, 5).

Для участі у заході необхідно зареєструватися за посиланням (кількість місць обмежена).

Потому відібрані учасники отримають запрошення та детальну програму заходу.Захід відбувається в рамках проекту «Публічна політика» - ГО Всеукраїнська Громадянська Платформа Нова Країна», за партнерства програми Active Citizens – British Council та Волинської православна богословської академії та Луцької міськради.

Організатори:ГО «Інститут Політико-Інформаційних Досліджень»ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці»СГО «Молодіжна Платформа»Громадський рух «Чесно»ГО «Лучани»Дизайн-студія «Тенета».

Інформаційні партнери: Інформаційне агентство Волинські Новини, «Громадське.Волинь», Волинський інформаційний портал, Волинське агентство розслідувань, Таблоїд Волині, Сім’я і Дім, Район.Луцьк, Конкурент, Платформа розвитку міст, ВУМ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus