USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучан кличуть на створення громадського простору для молоді*

5 Червня 2019 11:45
8 червня лучан на гостей міста запрошують долучитися до створення молодіжного простору для молоді. Так, «Майстерня Dnipro-M» завітає в гості до волонтерської організації «БУР», яка реалізовує проекти з благоустрою. У парку імені Лесі Українки заплановані різноманітні майстер-класи для дітей та дорослих.

Лучан запрошують приєднатись до доброї справи та спільними силами створити громадський простір для молоді. Сцена і чотири палатки від Дніпро-М будуть розміщені на вході у парк. Роботи над створенням громадського простору триватимуть до 16 червня. В ці дні також очікується відкриття простору.

Водночас, з 10:00 до 16:00 у «Майстерні Dnipro-M» усі охочі зможуть розкрити свої таланти і проявити свій творчий потенціал. Адже це свято передбачає проведення майстер-класів для дорослих та дітей, розважальну програму з гучною музикою та конкурсами.

Разом з «Майстернею Dnipro-M» ви зможете:

- змайструвати декоративний та корисний елемент для цього простору;

- виготовити дерев’яний органайзер-підставу;

- власноруч створити пам’ятні сувеніри з цього дня;

- позмагатися за звання справжнього «Силача Dnipro-M»;

- випробувати нову варіацію тиру – стрільба степлером;

Окрім того, для наймолодших організатори підготували не менш цікаве заняття: виготовлення та розфарбовування дерев’яних значків.

Без винагороди не залишиться ніхто, на учасників дійства чекають призи - запевняють організатори.

На цьому створення громадського простору не завершується. Усі роботи триватимуть ще до 16 червня, тож лучан закликають приєднатися, аби вкласти свою лепту у розвиток суспільства. Не пропустіть можливість створити простір для майбутнього.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus