USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучан кличуть на загальний страйк

1 Грудня 2013 14:45
Не виходити на роботу та навчання у понеділок, 2 грудня, закликають лучан активісти луцького Євромайдану.

Про це йшлося під час Народного віча, що відбулося 1 грудня на Театральному майдані у Луцьку. У заході взяло участь декілька тисяч лучан та волинян з інших районів області.

«Вчора наш Євромайдан, з яким ми стояли вісім днів, закінчився рівно о четвертій ранку. Мільйон людей по всій Україні мирно стояв і вимагав від Януковича та Уряду одне – підписати Угоду про Асоціацію. Вони о четвертій ранку дали свою відповідь, Євромайдан закінчився, Угода не підписана. З вчорашнього ранку в нас нова мета. Ми маємо вимагати тільки відставки Уряду та імпічменту Януковича. Вчора вночі ми зробили з колегами банер і розтягнули його на ялинках – «Кров пролита – час діяти» для того, щоб всі лучани побачили це і всім серцем пройнялися тим, що в Україні відбувається», - звернулася до учасників мітингу координатор Євромайдану Майя Москвич.
Вона зазначила, що нація зараз тотально мобілізується, так, у Києві десятки тисяч людей вийшли на майдан Незалежності. Координатор Євромайдану закликала усіх учасників віча до страйку, адже, лише об’єднавшись, українці зможуть досягти мети.







«Вже не буде дискотек, не буде танців і розваг, це вже серйозно. Потрібно, щоб цим займалися не лише студенти, а й усі лучани. Конкретний план дій оголошуватимуть щодня, потрібно щоб усі їхали на Київ, приходили сюди, і тільки разом ми досягнемо мети», – повідомила Майя Москвич.





Долучитися до загального страйку закликав учасників віча і координатор Євромайдану Микола Собуцький. Він закликав лучан приходити на Театральний майдан о 9.00 у понеділок, не виходити на роботу та навчання.





«Ми будемо блокувати роботу державних установ, будемо щось робити. Тому що ми можемо заснути в Україні, а прокинутися в Білорусі», - зазначив активіст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
123 Показати IP 1 Грудня 2013 15:04
Ну студентам по барабану, могут не идти на учебу, а тех , кого призывают не выходить на работу, надо полагать, будут кормить-содержать активисты мойдана????
911 Показати IP 1 Грудня 2013 15:09
Те що горланить Тягнибок у Києві - це переворот у криїні! Дочекались... Йдуть явні призови до силового захоплення адмінбудівль...
888 Показати IP 1 Грудня 2013 16:27
Отакие "молодци" филоретовци, помогли.Теперь народу крви хочется.
Юрій Показати IP 1 Грудня 2013 17:00
Так, народу хочеться крові. Влада довела народ до такого стану. Ви цьому дивуєтесь? я - ні. Народ хоче крові влади!!!!
нн Показати IP 1 Грудня 2013 17:49
шш
Богдан Показати IP 1 Грудня 2013 18:11
Опозиціонери нагло брешуть,в першу чергу молоді,адже угода про асоціацію не передбачає шенгенських віз та сприяння Європи у працевлаштуванні українців у країнах Євросоюзу. Наївні студенти думають ,що нас повинні були прийняти в члени євросоюзу після підписання угоди.Доречі проти цього категорично налаштовані німці.Особисто мене дивує однобока позиція провідних українських ЗМІ щодо подій у Кмєві. Події в Лівії,Єгипті ,Киргизії інших країнах світу, українців нічому не навчили.
Корінний лучанин до Богдан Показати IP 1 Грудня 2013 18:32
Богдане, який ти розумний що аж страшно! Не вирішуй за студентів та не вмикай ДУРАКА! ЦІ РЕЧІ БЕЗ ТЕБЕ ВСІ МИСЛЯЧІ та ІНФОРМОВАНІ ЛЮДИ ЗНАЮТЬ! МОВА ЙДЕ ПРО РЕФОРМУВАННЯ УКРАЇНИ ТА ЇЇ МАЙБУТНЄ з ЄВРОПОЮ!!! А ТИ ЩО ХОЧЕШ, ВІЧНИЙ СОН ТА ПОСТІЙНА ЗАЛЕЖНІСТЬ ВІД " братерської" РОСІЇ ( не народ Росії маю на увазі)! Народу РОСІЇ ТЕЖ НЕ ЗАВАДИЛО Б ВИСТУПИТИ НА ПІДТРИМКУ УКРАЇНИ!!! І РОБИ ВСІХ НАЇВНИМИ, ЯКЩО САМ НЕ "ШАРИШ"!!! ГОПНИКИ ВИРІШИЛИ з ЄВРОПОЮ ТОРГУВАТИСЬ ! ТАМ ТАКІ НОМЕРИ НЕ ПРОХОДЯТЬ!
Богдан =корінному лу Показати IP 1 Грудня 2013 20:51
Європі потрібно не =реформування України= ,а її ринки збуту,родюча земля,надра .Україну змушують повністю ліквідувати ввізні мита,що неминучо призведе до коллапсу підприємств ,які ще працюють і мають змогу експортувати продукцію в Росію.Європейські ринки ЄВРОПА ВІДКРИВАТИ НЕ БУДЕ.Вчара англійський премєр бідкався,що в Англію приїхало на роботу 700 тис поляків, замість 40 тис ,вимагав пийняття анг.парламентом драконівських законів по обмеженню еміграції вз країн Східної ЄВРОПИ.ПОЛЬЩІ дали 5 млрд євро допомоги ,коли та підписувала асоціацію,але це було до кризи 2007 року.Зараз таких грошей ніхто давати не буде В УКРАЇНІ ПРАЦЮЄ сотні ПОЗаУРЯДОВИХ організацій ,тисячі її працівників(грантоїди), всіляко брешуть ,замилюють правду,лакейськи служать європейським підар.-..м.,
Корінний лучанин до Богдан =корінному лу Показати IP 1 Грудня 2013 21:51
Богдане, ну що ти тут ДУРНЮ пишеш та повторюєш ту інфу що в новинах звучить! Вже просто противно слухати! В тебе то своя думка Є як у мислячої людини? Ну не повторюй ту інфу яка є ще спірною по своїй суті!!! Треба до кінця договорювати! Я тобі лишній раз нагадаю( відкрию секрет полішинеля), що Україну зробили однією із найкорумпованіших країн світу! Хто? Наша злодійська влада! Україна не досягла за 22роки рівня ВВП 1991р(70%). Україна ще не отямилась від кризи 2008р. Чомусь країнии Європи так не відчули ту кризу, як це було відчутно в Україні! І ще тобі скажу, що більшість( та майже всі підприємства України є приватними). Я тобі лекцію тут читати далі не буду, я так в загальному сказав! Просто побачив що ти "НЕ ШАРИШ"! Як казав РАЙКІН : "УЩУЧИЛ!" А ВІЧНОГО СНУ ТА ПОДАЛЬШОГО ЗАСТОЮ УКРАЇНІ ПРОПОНУВАТИ НЕ ТРЕБА! Я ЗА ЄВРОІНТЕГРАЦІЮ(розуміючи що це швидко буде, а почнемо з УГОДИ про АСОЦІАЦІЮ)!
Майдан Показати IP 1 Грудня 2013 21:05
Шановні добродії і провокатори. На сьгодні є питання №1-це зміна нинішньої злочинної влади, а все решта це питтання №....
ЛУЧАНКА Показати IP 1 Грудня 2013 21:43
ЦІЛКОМ ПІДТРИМУЮ Майдан.Люди вийшли на площі щоб змінити нинішнішню злочинну владу, а все решта це -далі буде.Навіть відповісти на ваші недолугі коментарі нікому ,бо всі на майдані .
семен Показати IP 1 Грудня 2013 21:50
..не зміна влади--а суд та покарання (можлива і смертна кара...)!!!..... а далі --Третій Гетьманат!
Анонім Показати IP 1 Грудня 2013 23:00
В Києві сЬогодні перемогла не демократія,.а охлократія (ВЛАДА НАТОВПУ) .Чекаємо падіння гривні,інфляції,погромів,підпалів машин,побиття невинних людей.Що стосується =ЗАМОЖНОЇ І ЦИВІЛІЗОВАНОЇ =Європи,то вона різна.Є процвітаюча Німеччина,а є Іспанія,Португалія, Греція,Румунія,де безробіття сягає20-40%,а серед молоді ще вище.Навже після підписання асоціації ми станемо німцями чи і англійцями -ні,залишимось українцями,де головний експортний тоавар залишиться українські жінки.Молодим і гарним -проституція,іншим найми у заможніх європейських родин.ДОРЕЧІ ,.ВСЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ НА КРУГИ СВОЇ.В 1939 році у ЛЬВОВІ жило близько 100 тис.євреїв,100 тис поляків та 20 тис українців,.відгадай ,які диктатори та у який спосіб українізували україський пємонт?Для довідки-90%українців ,що жили в той час у Львові,працювали двірниками,хатніми працівниками у поляків та євреїв.Українці дійсно перебувають у ярмі кримінально-мафіозних сіоністських кланів,але асоціація аж ніяк не допоможе скинути це ярмо.Україна просто остаточно втратить свій суверинітет,змушена буде знищити свою промисловість,особливо на Півдні та Сході країн,продати за безцінь транснаціональним кампаніям свої землі,дозволити неконтрольоване добування сланцевого газу,тощо.Плюс- провести скорочення бюджетників,замороження зарплат,пенсій,девальвування гривні.Під привабливим гаслом євроінтеграції готуєтьсяяя чергове пограбування українського народу!
Корінному лучанину. Показати IP 1 Грудня 2013 23:05
Забув підписатись під викладеним текстом-Богдан.
Комсомол. Показати IP 1 Грудня 2013 23:13
Что это за гом.. в красной куртке по Г//майдану ходит уже неделю. Постерегись старичелло ты смешон!!!
Ігор Показати IP 2 Грудня 2013 04:15
В Україні працюють двоє- саша та вітя (таке собі "невеличке"ТзОВ), тому вони і всі гроші в цій державі отрімують. А ми всі сидимо на їхній шії. Боже,що за маразм в цій державі !!! Віхід є- прибраті цю шію.
москвичці Показати IP 2 Грудня 2013 06:54
Майя, в тебе немає дітей, немає сімї, яку потрібноь годувати - от і не йди на роботу, стій і верещи на майдані - ти робиш собі піар і сподіваєшся у випадку перемоги посісти якесь тепле крісло. Заткни собі ротика і стій, а людей не мути.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus