USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Як Майдан пережив чергову ніч: люди рвали власні партійні квитки

4 Грудня 2013 08:17
Учасники Євромайдану провели чергову ніч в КМДА. Вони їли бутерброди з ковбасою, пили чай-каву та навіть рвали власні партійні квитки Партії регіонів, розповідає ТСН.

«Хочу зробити один вчинок, вийти з лав Партії регіонів і порвати цей партійний квиток», - заявив регіонал Руслан Кіндратів та порвав партквиток під схвальні вигуки мітингувальників.

Загалом у стінах будівлі провели ніч близько 900 людей. Більшість відпочивала, але дехто ніс службу – захищав людей. Щоправда, як і в випадку з будуванням барикад на Майдані, боротися готові здебільшого діти і не зовсім зрозуміло, де ж дорослі захисники мітингів і чим зможуть зарадити молоді мітингувальники проти навчених «беркутівців».

Сьогодні повинна повернутися на роботу міська адміністрація. Мітингувальники певні, що їм не заважатимуть, бо поводяться мирно. Нагадаємо, що Яценюк розповів, коли «Беркут» може піти на штурм Євромайдану. Опозиційний лідер переконаний, що до 6 грудня все має бути спокійно.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 4 Грудня 2013 08:49
Ах,герои!!! Я в восхищении!!!
Нормальний Показати IP 4 Грудня 2013 10:18
https://www.youtube.com/watch?v=aCYH4_WsLuA
лікар Показати IP 4 Грудня 2013 11:16
Дайте прізвище цього дебіла в касці і з розмальованою пикою Цікавий екземпляр. Міг би дослідити його у "Ліпінах", якраз є вільне місце.
лікарю Показати IP 4 Грудня 2013 13:00
хворі хворих там не лікують.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus