USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучан кличуть шити «іграшки надії» для онкохворих діток

10 Листопада 2014 17:00
Новорічний подарунок для дітей, хворих на онкологічні захворювання, лучани можуть створити власними руками, або ж придбати готові вироби. Виручені кошти підуть на порятунок онкохворих дітей Волині. Зовсім скоро на нас чекає казкове свято – Новий рік. Ми усі в дитинстві неймовірно чекали чарівної ночі, аби зазирнути під ялинку та знайти там омріяний подарунок. Проте багато дітлахів на Волині мріють не про планшети чи інші гаджети, а про те, аби просто дожити до наступного року.

«Ми хочемо, аби кожен з вас отримав можливість зробити щось гарне і чарівне у цьому році та подарувати частинку тепла дітям, хворим на онкологічні захворювання.

Благодійна акція «Тепла іграшка надії» покликана зібрати разом митців, креативних лучан та просто небайдужих. В рамках проекту люди шитимуть гарні ялинкові іграшки з фетру, які виставлятимуть на благодійний аукціон. Окрім того, відбудеться майстер-клас, де можна буде навчитись власноруч створювати дива, а також пожертвувати кошти для хворих діток», - розповідають організатори заходу.

«Ми вже проводили аукціон «Мистецтво дарує надію». Мені дуже сподобалась форма акції, адже це дає змогу залучити чимало людей», - розповідає голова БФ «СТОПРАК» Марія Адамчук.

Вона також додала, що минулоріч сама шила іграшки з фетру, які дуже сподобались друзям та рідним. Тож вона вирішила перед новим роком організувати аукціон саме з теплими ялинковими прикрасами.

«Розуміємо, що наразі в Україні складний час, адже ми перебуваємо у стані війни, а тому допомоги потребують тисячі солдат, однак проблема дітей, які мають страшний діагноз «рак» теж нікуди не зникла. Тому закликаємо допомогти цим малюкам та зробити світ трішечки кращим. Адже потрібно вірити у казку, особливо під Новий рік», - зауважила вона.

Співорганізатор заходу Анна Єкименко-Поліщук розповіла про особливості акції, яка буде відбуватись у кілька етапів. Усі майстрині та творчі люди зможуть нашити іграшок для аукціону. Викрійки будуть розміщені в групі, однак творчість і креатив – вітаються. Також в рамках акції проведуть майстер-клас, де лучани зможуть навчитись шити з фетру. Усі ж охочі матимуть змогу через соціальні мережі придбати ялинкові прикраси за символічну ціну – 25 гривень.

Акція триватиме з 10 листопада по 20 грудня. Усі зібрані кошти підуть на придбання медикаментів для онкохворих дітей, - кажуть організатори.

Організатори акції: Благодійний Фонд «СТОПРАК» та студія свята «Кулька-булька».

Групи у соціальних мережах: Фейсбук - https://www.facebook.com/groups/351785481613003/, Вконтакті - https://vk.com/club80264603
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
я Показати IP 10 Листопада 2014 22:23
куда можно отдать игрушки для аукциона?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus