USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку збирають іграшки для онкохворих діток

29 Липня 2020 21:33
В онкогематологічному центрі, де лікують дітей, закінчилися іграшки, які допомагають малечі бути хоробрими воїнами у боротьбі за життя.

Відтак «Скриньку хоробрості» потрібно знову заповнити, – повідомили на сторінці Благодійного фонду «Стопрак», пише Конкурент.

«На жаль, щоденно дітям, які долають рак, доводиться наважуватися на різноманітні ін’єкції, пункції та інші маніпуляції. Але болючі процедури не такі страшні і стресові, коли після них чекає сюрприз – цікава іграшка, розвиваюча гра чи розмальовка. Маленька винагорода у руках після процедури дарує позитивну емоцію і перемагає негатив від болючої маніпуляції. А тільки позитивом можна здолати важку хворобу.

Тому варто якнайшвидше знову заповнити «Скриньку хоробрості» для маленьких пацієнтів онкогематологічного центру обласної дитячої лікарні! Безпечні нові іграшки, розмальовки, конструктори, слейми, пакетики тіста для ліпки, блокноти, наліпки – це речі, які чудово згодяться для цієї мети. Ми знаємо: спорожніла лише скринька, але не ваші серця! Тому чекаємо вас із сюрпризами для малечі», – йдеться у повідомленні.

Подарунки можна приносити за адресою: місто Луцьк, вулиця Ковельська, 1 (другий поверх, вхід з двору). Деталі – за номером телефону: (095) 89 00 632.

УВАГА! Закликають не приносити м’які іграшкі, які накопичують небезпечний для онкохворих дітей пил, а також неякісні та небезпечні забавки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus