USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучан оцінять за краще святкове оформлення

11 Грудня 2013 17:05
Протягом 10-26 грудня комісія з проведення загальноміського огляду підприємств, установ, організацій міста огляне на предмет новорічно-різдвяного оформлення та до 20 січня 2014 року підіб’є підсумки на краще святкове оформлення.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи Луцькради.

Під час оцінювання зважатимуть на такі критерії: благоустрій та санітарне прибирання прилеглої території, очищення доріжок від снігу та криги, під’їзних шляхів, сходів, наявність на сходах спецпокриття від ожеледиці. А також святкове оформлення фасаду будівлі чи вітрини, наявність новорічної символіки тощо.

Відповідні комунальні служби до 15 грудня мають забезпечити санітарне прибирання та благоустрій дворів, вулиць та прибудинкових територій, розчистять від снігу та криги вулиці, двори та площі міста.

Департамент житлово-комунального господарства та комунальне підприємство «Луцьке електротехнічне підприємство – «Луцьксвітло» подбають про святкове оформлення новорічних ялинок на Театральному майдані та у мікрорайонах міста.

Окрім цього забезпечать святкову ілюмінацію на Театральному майдані та центральних вулицях міста, зовнішнє освітлення та роботу ліхтарів на Театральному майдані, центральних вулицях міста, площах, у дворових та прибудинкових територіях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нормальний Показати IP 11 Грудня 2013 23:33
Перше місце займе заср*ний майдан у Києві...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus