USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучан скликають на загальноміську толоку

12 Квітня 2016 11:50
Чиновники міськради та пересічні лучани прибиратимуть сміття у двох парках міста.

Про це йшлося під час оперативної наради у Луцького міського голови 12 квітня.

У суботу відбудеться загальноміська толока, під час якої наводитимуть лад у парку імені 900-річчя Луцька та у парку Дубки, що у мікрорайоні ЛПЗ. Про це повідомив заступник міського голови Юрій Моклиця. Він запросив охочих долучатися до толоки з 9.00 16 квітня.

Своєю чергою, міський голова Микола Романюк наголосив, що на толоці повинні працювати усі без винятку працівники структурних підрозділів міськради. Він закликав заступника передбачити необхідну кількість граблів та мішків та розподілити працівників за квадратами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
До Романюка Показати IP 12 Квітня 2016 13:08
Так як Моклиця організовує підготовку до толоки без сліз не розповісти... Діти мають гратися в пісочниці, а не керувати серйозними проектами (мова не про толоку)! Аналогічно і Григоренко, і Бодя... Соромно за мера....
не лучанин Показати IP 12 Квітня 2016 15:05
мешканці можуть тільки добровільно насмітити !
Баскервіль Показати IP 12 Квітня 2016 18:35
Ну чого ви на Моклицю напали ? В минулому номері ж пройшла інформація що він вже навіть одного вуличного пса зловив і в притулок привів Ще навіть півроку не пройшло як на посаді а які успіхи і таланти продемонстрував ! Романюк! Романюк ! Будеш звітувати перед громадою - обовязково наголоси А коли серйозно то і верховні депутати і народний мер ви збоку на себе подивіться Як ви очах людей виглядаєте? Не соромно ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus