USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Лучани смітять перед головною туристичною родзинкою міста

9 Квітня 2017 16:11
Територію Старого міста, центр Луцька, як і всі інші райони міста, мають належно прибрати до Великодніх свят. Крім того, навколо замку Любарта – досі купи сміття.

Про це стало відомо під час засідання 22 позачергової сесії Луцької міськради 6 квітня.

Депутат Павло Данильчук, звернув увагу на те, що комунальники повинні прибрати міські вулиці, особливо центральну та стару частину до свят. Зокрема, на вулиці Лесі Українки та на Братському мосту просідає бруківка. А біля історичних будівель – купи сміття.

Так, чимало сміття, пояснює він, зібралося й біля серця старого міса – Замку Любарта. Зокрема, захаращена територія біля будинку Пузин та Стирової вежі. Щодо останньої локації, то там, каже депутат, винні здебільшого мешканці вулиці Замкової, які туди зносять сміття. Тож він попросив, за можливості, встановити там сміттєві контейнери.

У відповідь на це виконувач обов’язків міського голови Ігор Поліщук подякував за інформацію і пообіцяв, що її візьмуть до уваги. До слова, минулого тижня він зібрав нараду з комунальниками щодо благоустрою міста до Великодня і пообіцяв разом з директором департаменту ЖКГ міськради Юрієм Красем особисто перевіряти проведення цих робіт.

Разом з тим він нагадав, що поведінка деяких городян прикро вражає: до прикладу, минулого тижня в суботу на толоці прибрали парк 900-річчя Луцька, а вже наступного дня після «відпочинку» відвідувачі парку залишили по собі купи неприбраного сміття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus