USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Лучан у вишиванках запрошують долучитись до флешмобу

23 Серпня 2019 13:31
24 серпня у Луцьку відбудеться загальноміська акція «Українська вишиванка».

Цього дня усі охочі, одягнені у вишиті сорочки, на Театральному майдані міста викладуть «секретну» фігуру символічну для нашого міста, а кращі луцькі фотографи «закарбують» цей момент на фото, повідомляють у Луцькраді.

Усіх охочих закликають долучитись до акції 24 серпня, о 12.00 на Театральному майдані міста.

Інформаційна довідка:

Вперше така акція відбулась у далекому 2007-му році. На першій акції понад 3 тисячі лучан у вишиванках вибудували фігуру «тризуба».

Впродовж 11 років вбравшись у вишиванки лучани утворювали різноманітні фігури: надпис «Луцьк», ключик символ міста, надпис «Я люблю Україну», карту України, число «20» в честь ювілейної річниці незалежності держави, «живий вінок», слово «мир», зображення В’їзної вежі Луцького замку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus