USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучан вчитимуть сортувати сміття

29 Березня 2018 07:40
Кампанія про інформування населення щодо роздільного збору твердих побутових відходів знаходиться в розробці і вже невдовзі лучани дізнаються, як сортувати сміття та позитивні наслідки від цього.

Про це йшлося 28 березня під час засідання 39-ї сесії Луцької міської ради.

Як зауважила депутат Анна Мовяк, зараз у Луцьку запроваджується роздільне збирання твердих побутових відходів, але не всі мешканці знають, як правильно їх сортувати, тож вона запропонувала, щоб відділ екології розробив для лучан пам’ятку про сортування сміття, адже пляшка з корком викидаються окремо.

Своєю чергою, радник міського голови Ігор Поліщук нагадав, що на одній з попередніх сесій депутати голосували за виділення 50 тисяч гривень на інформаційну кампанію щодо роздільного збору сміття.

«Зараз ця кампанія знаходиться в розробці і невдовзі буде запущена, тобто відбудеться масове інформування населення про позитивні наслідки сортування сміття», - повідомив Ігор Поліщук.

Нагадаємо, Луцьк за підтримки краю Ліппе закупить 120 контейнерів для роздільного збору сміття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Яжмать Показати IP 29 Березня 2018 10:24
я відмовляюся сортувати сміття! покажіть згідно якого закону я повинна сортувати сміття? я жінка а не сортувальна машинка! я вимагаю доступного розмитнення єврономерів!
ККК до Яжмать Показати IP 29 Березня 2018 12:06
Не самий тонкий тролінг, бро)
Яжмать до ККК Показати IP 29 Березня 2018 12:35
Все гуд)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus