USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Лучан запрошують на Андріївські вечорниці

11 Грудня 2019 08:00
Лучан запрошують поринути у колорит давніх українських традицій під час андріївських вечорниць із музичним рок-гуртом «Давня Казка».

Захід, під час якого гості зможуть взяти участь у конкурсах, забавлянках, погадати на судженого та пригоститися салом та сивухою, відбудеться 13 грудня о 19:30 у пабі ЛучеSк.

«Вже стало традицією, що кожного року гурт Давня Казка влаштовує свято «Андріївські вечорниці». І цей рік – не виняток. Для прикладу, минулого року, ці вечорниці зібрали повний зал у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка разом з гуртом Чачка. Вечорниці пройшли на славу. Цього ж року, ми вирішили зробити це шоу у більш домашньому стилі, щоб наші гості не тільки дивилися це дійство, але й були учасниками його. Тому, закладом для Андріївських вечорниць 2019 ми обрали ЛучеSк паб. Запрошуємо лучан та гостей міста на це грандіозне шоу. На вас чекатиме розривний і потужний концерт від Давньої Казки, частування сивухою та салом, традиційне гадання дівчат на судженого, святкова «калита», театралізовані постановки з конкурсами та розіграшами», – розповідає арт-директор пабу ЛучеSк, фронтмен гурту «Давня Казка» Євгеній Чепіль.

Також Євгеній обмовився про головну роздинку вечора:

«До нас завітає «іноземець», який шукатиме свою суджену.Чи знайде він її і хто це буде? Приходьте і все дізнаєтесь!».

Квитки на захід можна придбати безпосередньо у пабі ЛучеSк. Інформацію про деталі вечірки можна отримати за номером 099 540-55-35.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus