USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Лучан запрошують на історичний квест

17 Січня 2014 14:15
У пам'ять про річницю бою під Крутами, 26 січня, о 12:00 ГІ «Іскра» організовує змагання квестового типу в рамках заходів щодо вшанування подвигу крутянців, - інформують у перс-службі організації.

Напередодні 96-ї річниці бою під Крутами активісти громадської ініціативи «Іскра» оголошують історичний квест, метою якого, йдеться у повідомленні, є покращення знань про героїчний подвиг свого народу, організація інтелектуального відпочинку та всебічного розвитку молоді.

Збір учасників: 26 січня, о 12:00 в парку імені ЛесіУкраїнки, поблизу Ротонди. З собою необхідно мати мобільний телефон, записник, фотоапарат, мапу Луцька а також реєстраційний внесок розміром 5 гривень. Команди формуватимуться шляхом жеребкування, правила будуть роз'яснені безпосередньо на місці.

До участі запрошуються всі бажаючі, яким виповнилося 14 років.


Деталі - тут.

Довідка:
Бій під Кру́тами — бій, що відбувся 29 січня1918 року на залізничній станції Крутипід селищем Крутита поблизу села Пам'ятне. Цей бій тривав 5 годин між 4-тисячною більшовицькою армією Михайла Муравйова та загоном з київських студентів і бійців вільного козацтва, що загалом нараховував близько чотирьох сотень вояків. У перебігу військових дій бій вирішального значення не мав, та у свідомості багатьох особливого значення набув завдяки героїзму української молоді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Майбутній учасник кв Показати IP 17 Січня 2014 21:52
Дуже цікаво. Неодмінно прийду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus