USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Лучан запрошують на костюмовану вечірку на Хелоувін

24 Жовтня 2016 08:32
Класична щорічна вечірка для тих, хто любить похизуватись вбранням і гримом, та ще й потужно розважатись, відбудеться у пивному клубі "Оболонь" ("Кораблик").

Усіх охочих запрошують завітати у ніч з 30 на 31 жовтня о 21:00.

"Радимо трішки підмарафетитись, причепуритись, віднайти щось жахливе і заскочити до Кораблика за призом за найкращий костюм! Призи, до речі, цьогоріч чи не найкрутіші - за перше місце квадрокоптер, за друге - зовнішній акумулятор для гаджетів, третє місце - флешка з музикою від Тіми (лідера гурту Флайzzzа - ред.)!" - повідомляють організатори.

До слова, проведе цьогорічне "жахливе" шоу славнозвісний монстр-ведучий М'ячик. Він же разом з Тімою влаштує і скажені танці. Та ще й вхід для тих, хто прийде у хелоувінських костюмах, - вдвічі дешевший.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Активіст Показати IP 24 Жовтня 2016 09:06
Громадські активісти, ви де? Це ще страшніше, чим Потап і Настя! Не допустимо в православному Луцьку шабашу нечистої сили!
я до Активіст Показати IP 24 Жовтня 2016 12:04
А чого це ви за всіх розписуєтесь? У нас свобода вибору. Хтось православний, хтось атеїст. Хочу - святкую Хеллоуін, хочу - святкую Різдво. Не треба насаджувати силою комусь свої переконання.
День Показати IP 24 Жовтня 2016 12:23
Що маку наївся???? Дурню, сядь на ср*ку у себе дома і навіть не виходь, як тобі то заважає! І хто сказав, що православному? А може греко-католицькому?? І якому православному?? Мп, кп чи автокефалії?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus