USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучан запрошують на новий сімейний флешмоб

23 Квітня 2015 07:00
Лучан та гостей міста запрошують на третій сімейний флешмоб, який ініціює Клуб активних мам «Комільфо».

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини писало про те, що другий сімейний флешмоб у Луцьку потішив любителів солоденького.

Цього разу на учасників флешмобу чекають нові легкі танцювальні рухи від веселих дівчат з фітнес-клубу ФітКьорвс. Їх ритмічна композиція об’єднає рухи і для сімей з дорослими дітками, і для тих, хто ще поки прогулюється з дитячими візочками.

Музику забезпечить івент-агенція FeelGood, хіти – Ромко Річік. Ведучим буде Славко Мазурок, фотографами – Олег Черненко та Володимир Пивовар. Смачний чай та духмяну випічку надасть мережа кафе Франц.уа.

Організатори також сподіваються, що їм вдасться залучити до позитивного дійства новоспечене молоде подружжя одразу після розпису, щоб станцювати перший весільний танок разом з учасниками флешмобу.

Захід розпочнеться 25 квітня об 11.00 годині біля входу в центральний РАГС.

Крім того, продовжать розігрувати квитки (цього разу для 5 сімей) на масштабний соціальний проект FamilyFestPicnic, що відбудеться в РК Рестпарк 13 червня. Нагадаємо, мета FamilyFestPicnic - збір коштів на оновлення дитячих майданчиків міста.
Відео попереднього флешмобу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus