USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучан запрошують на закриття сезону нічних кінопереглядів

20 Вересня 2017 08:00
В суботу, 23 вересня, о 21:00 на стадіоні СНУ імені Лесі Українки (вул. Ярощука, 30) відбудеться останній цьогорічний кіноперегляд від проекту «Lutsk night cinema». Лучани та гості міста переглянуть оскароносний фільм Рона Говарда «Ігри розуму».

Картина «Ігри розуму» розповідає про геніального математика Джона Неша. Він був одним із найкращих у престижному університеті, проте майже ніхто з ним не дружив. З часом його геніальний розум помічають секретні служби, і його життя змінюється. У центрі кінокартини те, як Джон використовує свій розум, як грає ним, та як це впливає на його оточення.

Прийти на кіноперегляд може кожен охочий. Вхід вільний.

Оскільки метою проекту є пропаганда здорового способу життя, то забороняється приходити у нетверезому стані або приносити із собою алкоголь, а також курити на території стадіону. Крім того, є правила, яких просять дотримуватися усіх присутніх організатори заходу. У випадку суворих порушень правил глядача можуть попросити піти.

Організатори закликають одягатися тепло, брати каремати, покривала, пледи, термоси із кавою або чаєм та компанію для міцних, зігріваючих обіймів, адже ночі стають прохолоднішими. У випадку різких змін погодніх умов просимо звертатися до організаторів для надання інформаційних довідок.

До речі, учасники заходу також зможуть виграти призи від спонсорів проекту. Для цього потрібно просто любити кінематограф та мати трішки везіння.

Детальну інформацію шукайте у спільнотах проекту у мережі Facebook. За цікавими фото проекту можна слідкувати й на Інстаграмі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus