USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Lutsk Night Cinema» відкриває сезон кінопоказів під відкритим небом

10 Червня 2016 09:34
Вже завтра, 11 червня, о 21:30 стартує перший кіноперегляд літнього сезону 2016 року. Кіноманів запрошують на стадіон СНУ імені Лесі Українки, який знаходиться на вулиці Ярощука, 30. Сезон відкриють оскароносним фільмом «Невидима сторона».

«Ми прагнемо зробити наші кіноперегляди не тільки приємним відпочинком для молоді, але й - корисним дозвіллям. Саме тому наша команда обрала потужний, мотивуючий фільм, який, на мою думку, не лишить нікого байдужим», - ділиться враженнями прес-секретар проекту Євгенія Ткаченко.

Кінострічка базується на реальних подіях, крім того, не має серйозних вікових обмежень (13+).

Організатори щиро вірять у сприятливі погодні умови, а також у те, що глядачі прийдуть завчасно, візьмуть із собою покривала, каремати, теплий одяг, а також їжу, чай за власним бажанням. Крім того, на вході до стадіону стоятиме банка для збору символічної плати у розмірі 1 гривні - зібрані кошти підуть на подальшу підтримку проекту.

Також на кіноперегляді буде вручення квитка на «Бандерштат-2016» переможцю конкурсу у мережі Вконтакті.

Також організатори нагадують, що вони за здоровий спосіб життя, тому присутні не можуть приносити із собою і розпивати спиртні напої. Також не можна брати на кінопоказ небезпечні предмети, смітити та заважати іншим при перегляді кіно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гарік Показати IP 11 Червня 2016 07:00
Добрий день! Дуже гарне міроприємство. Нехай щастить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus