USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани захворіли через торт, ковбасу і яйця

6 Грудня 2011 16:32
35 випадків зараження гострими кишковими інфекціями зафіксовано на Волині впродовж останнього тижня. Найбільше – у Луцьку, Любомлі, Ківерцях та селищі Іваничі.
Про це повідомили у прес-службі обласної СЕС.

Найчастіше хворі пов’язують свою недугу із вживанням харчових продуктів промислового виготовлення. Лучани серед таких продуктів виокремили, наприклад, торт «Київський» виробництва ПАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен», придбаний в магазині ПП ТД «Салют» на вулиці Конякіна; ковбасу молочну виробництва ПП Дмитрук Ю.Р., придбану на Центральному ринку в ПП Явдошин А.В.; копчені ковбаси виробництва ТзОВ «ВМП», що продавалися в магазині «М’ясна точка» на бульварі Дружби Народів.

Ще один лучанин переконаний, що захворів після вживання курячих яєць «Крупецького комбікормового заводу», що в Радивилівському районі на Рівненщині. Чоловік купував яйця на Центральному ринку в Луцьку.

В Любомлі за тиждень зареєстровано 3 випадки захворювання на гастроентероколіти інфекційного походження, у Ківерцях – 6, а у Іваничах - 2.

Загалом за даними обласної СЕС цього року дорослі волиняни заражаються гострими кишковими інфекціями на 10% частіше ніж за аналогічний період торік, і майже на 5% частіше - діти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
кінах Показати IP 6 Грудня 2011 20:52
Був літом в Барі Корсар. Місяць лікували сальмонельоз всією сім"єю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus