USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучан намагається отруїти один із супермаркетів

2 Жовтня 2009 17:16
В одному з супермаркетів Луцька, в районі Завокзального ринку, правоохоронці виявили цілий візочок прострочених продуктів. Термін зберігання продовольчих товарів, які спокійно лежали на прилавках, давно збіг. Продукцію вилучили ― винних шукають. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Рейд-перевірку продуктових магазинів здійснювали працівники відділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю, спільно зі співробітниками ветеринарної міліції. Вказати назву магазину в прес-службі УМВС відмовляються, мотивуючи це таємницею слідства, судовим позовом і можливим звинуваченням в антирекламі.
Проте відомо, що поміж неякісних продуктів виявили солодощі, молочні, рибні продукти, ікру, яка повинна зберігатися при мінусовій температурі, а знаходилась у теплі, консерви, у яких уже два роки як закінчився термін зберігання.
Керівництво магазину на співпрацю із правоохоронцями йти категорично відмовилось. Завідуюча магазином Валентина перевела відповідальність за недоброякісну продукцію на своїх продавців, яких обіцяла покарати. Пояснити чи прокоментувати щось більше завідуюча відмовилась навідріз.
Проте, інформують у прес-службі УМВС, постійні покупці стверджують, що у цьому магазині контроль за товаром здійснюють на найгіршому рівні, і споживачі уже не вперше купують несвіжі продукти.
Наслідком поїдання несвіжої продукції є щонайменше отруєння. Вся неякісна продукція вилучена та передана до Луцької міжрайонної санепідемстанції, яка надалі буде займатися цією справою. Тепер керівництву магазину доведеться пережити ще не одну перевірку та за всі правопорушення відповісти за законом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2009 17:48
Зайдіть ще в районі ЛПЗ перевірте
гість Показати IP 2 Жовтня 2009 17:49
назвіть супермаркет,щоб були всі пильнішими
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2009 22:14
Для чого нам такі служби, на кого вони працюють, якщо не називають магазин.А якби справа дійшла до отруєння? Хто б тоді відповідав?
дідо Показати IP 3 Жовтня 2009 10:30
совки обнагліли...слідкувати за термінами є першочергово за покупцями...і ніякі служби вам соплі витирати не зможуть...продавати цей товар не заборонено, хочеш куплях ,а хочеш ні..крімінал тільки виправляти дату...
несторонній гість Показати IP 3 Жовтня 2009 20:39
дідо правий, не дають підприємцям працювати, спробували б самі магазин відкрити і організувати в ньому роботу. Ставити візки з простроченою продукцією, це нормальна практика, причому таку "шару" як правило свої і розбирають..
Бывший продавец супермаркета Показати IP 4 Жовтня 2009 10:57
С увереностью могу сказать,что не существует таких супермаркетов, где бы не продавали "просрочку".Магазины бы попросту обанкротились, если бы выбрасывали все продукты, срок годности которых истёк,а так хоть и по меншей стоимости, но продают.Как правило их берут сами же работники супермаркетов

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus