USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Лучан вчили робити фетрові великодні яйця. ФОТО

3 Травня 2013 08:04
Великодні подарунки з фетру навчали виготовляти власноруч всіх охочих лучан у крамниці для творчих людей «Кіт Горошко». Чудернацькі та яскраві пасхальні яйця виготовляли з десяток молодих людей – юнаків та дівчат.

Майстер-клас «Пасхальне яйце з фетру» у «Книжковому пасажі», що на вулиці Лесі Українки, проводила ідейний натхненник та власниця крамниці Оксана Букіна.

За її словами, з фетру можна виготовити багато цікавих та креативних виробів. Його використовують для декору та виготовлення іграшок, прикрас, сумок, обкладинок на паспорт. Плюси цього матеріалу: великий вибір кольорів, різна товщина та щільність, легко пришивається та приклеюється, не є сипучим, з ним легко працювати навіть без використання швейної машинки.

Учасники майстер-класу взялися виготовляти декоративні пасхальні яйця та прикрашати їх аплікаціями з того ж фетру, бусин та кольорових стрічок.

Спочатку вироби викроювали, потім зшивали та декорували і за годину у руках кожного був чудовий подарунок. Захопилася справою навіть шестирічна Соломійка, яка прийшла разом із сестрою. Задоволені лишились всі, оскільки процес декорування відбувався у дружній та творчій атмосфері.

До слова, у крамниці для творчих людей повно всілякого добра для втілення будь -яких ідей, а сама крамниця більше схожа на виставку шитих та в’язаних чудернацьких м’яких іграшок та ляльок, виробів із полімерної глини, листівок ручної роботи та букетів із цукерок.

































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus