USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанам обіцяють адресну допомогу на ліки

10 Лютого 2015 11:59
Через неможливість проведення тендерів із закупівлі ліків для тих, хто користується пільговими рецептами чи отримує медикаменти безплатно, лучанам обіцяють виділити кошти у вигляді цільової допомоги.

Як повідомив під час оперативної наради у очільника міста 10 лютого перший заступник міського голови Святослав Кравчук, у Луцьку існує проблема із медичними установами. Так, наразі не можуть провести тендери та закупити ліки для осіб, які користуються пільговими рецептами (це, з його слів, доволі велика категорія лучан). Відтак, рішенням міського голови вирішили перекинути кошти як цільову адресну допомогу родинам, які сьогодні не отримують медикаментів. Вони отримають гроші та зможуть закупити ліки на перший квартал. Міський голова надіслав у Міністерство охорони здоров’я відповідний лист, у якому просить прискорити вирішення питання формування стартової ціни, яка дає можливість брати участь в закупівлі ліків.

Рішення про перекидання коштів (приблизно двох мільйонів гривень) виноситимуть на розгляд депутатів міськради під час найближчої сесії, аби адресну допомогу лучани змогли отримати вже наприкінці лютого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus