USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанам-пільговикам вручили ордери на власні квартири

4 Квітня 2019 14:31
Ще дві квартири передали сьогодні лучанам, які перебували на позачерговій пільговій черзі з 80-х років. Ордери на омріяне житло їм вручили перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад і радник міського голови Ігор Поліщук.

Лучанка Надія Петрик із сім'єю з п’яти людей отримала двокімнатну квартиру в новобудові на проспекті Волі, загальною площею 89,7 кв м. Жінка стала на квартирну пільгову чергу як молодий спеціаліст ще у 1986 році, та лише зараз її мрія про власну квартиру здійснилася.

Лучанин Степан Пирога із сім’єю у складі трьох осіб також став власником двокімнатної квартири у новобудові на проспекті Волі, площею 53,6 кв. м. Чоловік перебував на квартирній черзі з 1986 року. Його дружина, не стримуючи емоцій радості, розповіла що стала на чергу саме 4 квітня 1986 року, рівно 33 роки тому.

«Ми дуже вдячні міській владі за те, що у такий непростий час посприяли в отриманні житла, – розповіла Надія Пирога. – Кілька разів приходила на прийом до Григорія Недопада, який запевняв, що не варто втрачати надію. І ось сьогодні наша мрія здійснилася.

«Це перші дві родини, які перебували на квартирному обліку, тому саме ці люди й отримають своє власне омріяне житло, – розповів Григорій Недопад. – Десятиліттями квартирна черга не рухалася, чимало людей втрачали надію. Ми ж змінили цю ситуацію, почали співпрацювати із забудовниками, в минулому році вручили квартири воїнам АТО, воїнам-афганцям, дітям-сиротам, людям, які перебували на пільговій черзі та на позачерговій пільговій черзі. І надалі будемо активно працювати в цьому напрямку, черга на житло продовжить просуватися у встановленому порядку».

«Сьогодні дві сім'ї нарешті отримали квартири, – зауважив Ігор Поліщук. – Ми дуже раді, що маємо такі результати, що та політика, яку ми запровадили щодо роботи з забудовниками, дає свої результати. Хочемо побажати, щоб у цих квартирах вам було комфортно і затишно, щоб ви мали щасливе життя».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Олег Показати IP 4 Квітня 2019 15:12
А в честь чого їм виділено квартири? Можна дізнатися, коли це як факт просто перестане існувати?
0505 до Олег Показати IP 4 Квітня 2019 15:23
В честь того, що вони стояли на черзі.
Круто-клас Показати IP 4 Квітня 2019 15:27
Ем, а де список людей на квартири? як вибирають цих щасливчиків)) цікаво просто
Квартирні черги Показати IP 4 Квітня 2019 16:30
Тримайте: https://www.lutskrada.gov.ua/pages/kvartyrna-cherha
Я Показати IP 4 Квітня 2019 20:46
Так от Олег й питає: коли ці черги перестануть існувати? Це ж абсурд! В Луцьку (я переконаний) десятки, а може й сотні сімей, які мають ще більші проблеми із житлом, як ці люди. То ці отрмиали тільки за те, що довше стояли на черзі??? Люди, ми ж уже давно не комуністична держава, здається. Місто не може просто так дарувати квартири за радянськими правилами
Ще я Показати IP 4 Квітня 2019 20:52
Слів нема, бляха-муха. У загальній черзі - понад 1700 осіб!!!! З них близько сотні - поставлено минулого року. І це - загальна черга, а ще є якісь позачергові. Комедія абсурду

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus