USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

На Волині 18 родин учасників АТО отримали квартири

24 Грудня 2015 17:39
Із 26 родин загиблих учасників АТО, а також тих, які втратили на війні кінцівки, 18 уже отримали квартири.

Про це під час круглого столу за участю волинських високопосадовців та волонтерів повідомив голова ОДА Володимир Гунчик.

«У нашій області - 150 родин загиблих учасників АТО, із них 26 – ті сім’ї, які стали на чергу щодо отримання житла першими», - зазначив очільник області.

Окрім цього, він наголосив, що у бюджеті 2016 року в обов’язковому порядку будуть передбачені кошти на пільги з безкоштовного проїзду для учасників АТО.

Нагадаємо, сім’ї загиблого воїна Григорія Савчука з села Залужне Локачинського району вдалося придбати однокімнатну квартиру в одній із новобудов Луцька. Частину коштів виділили з держбюджету, а решту - профінансувала сама сім'я.

Про це написала у Фейсбуці волонтер ГО «Волинський координаційний центр допомоги бійцям АТО» Юлія Білашук.

Нагадаємо, Григорій Савчук загинув у віці 36 років, захищаючи Україну. Призваний за мобілізацією, боєць 51 бригади помер у Харківському госпіталі від важких поранень 25 липня 2014 року, перебуваючи у комі. Похований 1 серпня в селі Залужжя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus