USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Лучанам показали «Коня, який їздив верхи»

29 Січня 2017 22:36
У Луцьку відбувся черговий показ треш-драми «Кінь, який їздив верхи» у постановці театру «ГаРмИдЕр».

Режисер постановки Руслана Порицька зазначила, що роботу створили за п’єсою польської авторки Дороти Масловської «Все у нас гаразд». Ролі виконували актори Анастасія Горобець, Валерія Линник, Марина Ткачова, Алла Доманська, Олексій Стаднюк, Петро Дмитрук, Артем Угонь.

«Те, що ви побачите сьогодні, я не буду тлумачити. Бо кожен з вас побачить щось своє, власне. Те, що переживає наш народ. Не зважаючи на те, що в постановці йдеться про Польщу, проблематика твору є актуальною і для України.
Якби ми не відчували, що це дуже своєчасно і актуально тут – про нас теперішніх, країну, та ситуацію в ній – ми би цього не ставили. Вимкніть побудову логічних ланцюжків – думати будете потім», – розповіла Руслана Порицька гостям дійства перед початком вистави.

«Підміна цінностей та втрата ідентичності — це універсальні проблеми, як польського, так і українського суспільства. Процес їх переживання є чи не єдиним шляхом до вирішення. Тому ми пропонуємо вам сісти в коло й підготуватися до провокацій і навіть справжнього трешу», - розповідають про треш-драму театрали.

До слова, вистава сповнена іронії та сатири на суспільство, в якому живемо (чи не живемо?). Тому, без сумніву, кожен знайде власне трактування яскравому символізму «Коня, який їздив верхи».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Махєндра Показати IP 29 Січня 2017 22:23
Молодці!
литавра Показати IP 30 Січня 2017 19:08
Це той випадок, коли йдеш на перегляд вистави з переконанням, що ти - велике цабе зі стильними штучками й суперінтелектуальним читвом, а розтин виставою витягає з тебе дешеве шмаття, порожні фантики, смердючі торбинки й пожмакану макулатуру.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus